Mehmet Özyürek kimdir? Dünyanın en uzun burunlu adamı öldü mü, Mehmet Özyürek öldü mü?

Mehmet Özyürek kimdir? Dünyanın en uzun burunlu adamı öldü mü, Mehmet Özyürek öldü mü?

Mehmet Özyürek, Uluslararası Uzun Burun Yarışması'nda 8,8 santimetrelik burnuyla "Dünya Burun Şampiyonu" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti. Peki, Mehmet Özyürek kimdir? Dünyanın en uzun burunlu adamı öldü mü, Mehmet Özyürek öldü mü?

Mehmet Özyürek, Uluslararası Uzun Burun Yarışması'nda 8,8 santimetrelik burnuyla "Dünya Burun Şampiyonu" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti. Peki, Mehmet Özyürek kimdir, Dünyanın en uzun burunlu adamı öldü mü, Mehmet Özyürek öldü mü?

Mehmet Özyürek, Uluslararası Uzun Burun Yarışması'nda 8,8 santimetrelik burnuyla "Dünya Burun Şampiyonu" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti. Dünyada yankı uyandıran Mehmet Özyürek, adını tarihe altın harflerle kazıdı. İnternette çıkan haberlere göre; Mehmet Özyürek’in hayatını kaybettiği belirtildi. İnsanlar, Mehmet Özyürek kimdir? Dünyanın en uzun burunlu adamı öldü mü, Mehmet Özyürek öldü mü? Sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Peki, Mehmet Özyürek kimdir? Dünyanın en uzun burunlu adamı öldü mü, Mehmet Özyürek öldü mü? İşte haberimizin devamı…

mehmet özyürek burun

MEHMET ÖZYÜREK KİMDİR?

İlk kez 1997 yılında Rize'de düzenlenen uzun burun yarışmasında adını duyuran Mehmet Özyürek, 8,8 santimetre uzunluğundaki burnu ile tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye'nin en uzun burunlu kişisi seçilmişti. Daha sonra altın burun şampiyonu seçilen Özyürek, Guinness'in dikkatini çekerek takibe alınmıştı. Özyürek, Guinness tarafından dünyanın en uzun burunlu adamı olarak tescillenerek 2011 yılı Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı.

mehmet özyürek

MEHMET ÖZYÜREK ÖLDÜ MÜ?

8,8 santimetrelik burnuyla birinci olup Guinness Rekorlar Kitabı'na giren 74 yaşındaki Mehmet Özyürek, geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Araştırma Hastanesi'ne beyin ameliyatı olmak üzere giden Özyürek, ameliyat öncesinde kalp krizi geçirmesi sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.