Dries Mertens kalacak mı?

Dries Mertens kalacak mı?

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Dries Mertens ile 1 sezon daha yola devam etmesi bekleniyor. Belçikalı futbolcunun, ailesiyle birlikte Türkiye'de çok mutlu olduğu ve takımda kalmak istediği öğrenildi.

Galatasaray, sezon tamamlanmadan birçok önemli futbolcunun sözleşmesini yeniledi. Muslera, Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan, yeni sözleşmelerini törenle imzaladı. Ancak, Dries Mertens'in sözleşmesi henüz uzatılmadı.

Galatasaray, geçen sezon başında Mertens ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Sözleşmesindeki opsiyon kullanılan tecrübeli futbolcu, alınan başarılı sonuçlarda başrol oynadı.

Tüm kulvarlarda 47 resmi maça çıkan Mertens, 9 kez fileleri sarstı, 13 golün pasını verdi. Tecrübeli oyuncu, Icardi ve Kerem Aktürkoğlu ile birlikte takımın en skorer futbolcularından biri oldu.

Dries Mertens'in, kulüpteki geleceği ise merak konusu... Belçikalı oyuncunun, Galatasaray'daki sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek.

Mertens'in, ailesiyle birlikte Türkiye'de çok mutlu olduğu ve takımda kalmak istediği öğrenildi. Yönetimin de, gelecek hafta 37 yaşına girecek olan tecrübeli futbolcuyla bir sezon daha yola devam etmeye sıcak baktığı bildiriliyor...

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.