Din Görevlileri Keçiören’de Buluştu

Din Görevlileri Keçiören’de Buluştu

Keçiören Din Görevlileri Derneği, düzenlediği etkinlikle din görevlilerini bir araya getirdi. Yoğun ilginin olduğu buluşmada açılış konuşmasını yapan Din Görevlileri Derneği Başkanı Turgay Bostan, birliğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Keçiören Din Görevlileri Derneği’nin düzenlediği buluşma yoğun katılımla gerçekleşti. Açılış konuşmasını Din Görevlileri Derneği Başkanı Turgay Bostan yaptı. Buluşmaya Ak Parti Ankara Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Ahmet Gündoğdu ile Diyanet-Sen Genel Başkan Vekili Osman Aydın katıldı. Turgay Bostan, "Bir olmayı, birlik olmayı diri olmayı hedef sayarak bu yola çıktık, bu yol hak âşıklarının aynı sofra etrafında birleştiği birlik olma yoludur. Bu yolun hadimleri olmak için var gücümüzle çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

TERÖRÜN KÜRTLERLE BİR İLGİSİ YOK

Din görevlileri programına katılan Ahmet Gündoğdu, "Cumhurbaşkanını halk seçtiği sürece, Ahmet Necdet Sezer gibi kişiler bu memleketin başına Cumhurbaşkanı olarak gelemez. Ak Parti kurulurken Allah rızasını öncelik saydık, Allah rızasını önemsemeyenlerle, camileri ahıra çeviren zihniyetin vesayet sevdası bizim sevdamızdan farklıdır. Bahçeli Türk'ün Kürt'le olan kardeşliğinden rahatsız olup, bu devlette yaşayan bütün Kürtleri adeta terörün bir parçası olarak görmekte. Terörün Kürtlerle bir ilgisinin olmadığını, terörün uluslar arası bir oyun olduğunu iyi okuması gerekir” dedi.

VESAYETE DUR DEME VAKTİDİR

HDP'yi de eleştirdi Gündoğdu, "Taksim bizim Kabemizdir diyen HDP ile Müslüman olan Kürt kardeşlerimizi aynı kefeye koyanda uluslararası oyunun bir parçası bir söylemidir. HDP’nin camilere karşı olan saldırısını bugün Diyarbakır'da Kurşunlu Camii kalaşnikoflarla delik deşik eden de yine uluslararası bir oyunun parçasıdır. Bu seçim vesayete dur deme vaktidir. Bu seçim şer odaklarının çepeçevre sardığı, dört koldan eskiye çevirmeye çalışanlara karşı yapılan bir seçim. Bu seçim IMF ye muhtaç olan devletten yeniden büyük Türkiye'ye dönüşme seçimidir. Bu seçim fırsatları olduğu zaman camileri ahıra çevirenlere, Kabe'yi taksim yapanlara karşı bir olma, iri olma, diri olma vaktidir" şeklinde konuştu.

DİZİDEN DİZİLERE KOŞAN ÜMMET OLDUK

Selamlama konuşmasında konuşan Diyanet-Sen Genel Başkan Vekili Osman Aydın, "At izinin it izine karıştığı bu süreçte, terör belalarının musallat olduğu bu ülke yalnız değildir. Tarihini okuyamayan bir millet olmamız için cihattan cihada koşan ümmet yerine, diziden dizilere koşan ümmet olduk. Bilen yanılmaz düsturuyla yola çıkarak kardeşliğin birliğin dirliğin daim olması için taşın altına elimizi değil bedenimizi koyma vaktidir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.