Dilmen Osimhen'i övdü  “Sokak kedisi gibi rızkını arıyor”

Dilmen Osimhen'i övdü “Sokak kedisi gibi rızkını arıyor”

Galatasaray’ın Antalyaspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Victor Osimhen’in attığı gol, maça damga vurdu. Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, HT Spor ekranlarında Osimhen’in performansını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.

Galatasaray’ın Antalyaspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Victor Osimhen’in attığı gol, maça damga vurdu. Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, HT Spor ekranlarında Osimhen’in performansını övgü dolu sözlerle değerlendirdi. Dilmen, Osimhen’in yeteneğine dikkat çekerek, genç oyuncunun geleceği hakkında da iddialı açıklamalarda bulundu.

"SÜREKLİ GOLÜ ARIYOR"

Dilmen, Osimhen’i “sokak kedisine” benzeterek, “Sokak kedisi ne yapar? Rızkını sokakta arar. Osimhen de öyle,” dedi. Bu benzetmeyle Osimhen’in sahadaki çalışkanlığına vurgu yapan Dilmen, oyuncunun sürekli gol arayışında olduğunu belirtti.

Icardi ile kıyaslama yapan Dilmen, “Icardi, ev kedisi gibiydi; sakatlık yaşayınca sahalara çıkamadı. Okan Buruk ise iki oyuncuyu birlikte oynatma planlarından bahsediyor,” diyerek, teknik direktör Buruk’un oyunculara güvendiğini ifade etti.

"UMARIM YANILIRIM"

Ancak Dilmen, Osimhen’in genç yaşına dikkat çekerek, oyuncunun gelecek sezon takımda kalma ihtimalini düşük gördüğünü söyledi. “Osimhen daha genç olduğu için ben önümüzdeki sene kalma ihtimalini çok düşük görüyorum,” diyen Dilmen, bu konuda yanılmayı umduğunu da ekledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.