Darp edilen doktora İl Sağlık Müdürü'nden ziyaret

Darp edilen doktora İl Sağlık Müdürü'nden ziyaret

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde görevi başında iken darp edilen 112 Acil Ekip Sorumlusu Dr. Yusuf Bal’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal, geçtiğimiz günlerde görevini yerine getirmeye çalıştığı sırada alkollü olduğu belirlenen hasta ve hasta yakınları tarafından darp edilen Öveçler 112 Acil Ekip Sorumlusu Dr. Yusuf Bal’ı evinde ziyaret etti. Ziyarete Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Nevzat Kılınç, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Ergin ve Dr. H. Fazıl İnan da eşlik etti. 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR 

İl Sağlık Müdürü Ünal ve beraberindeki, darp edilen Doktor Yusuf Bal’dan olay günü yaşananlar hakkında bilgi alıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Ünal, bu tür üzücü darp olaylarının yaşanmaması için temenni de bulunarak, sağlıktaki darp olaylarının her zaman takipçisi olacaklarını belirtti. Ünal ve beraberindeki heyet, Dr. Bal’ın sünnet olan oğluna hayırlı olsun temennisinde de bulundu. 

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.