Çubuk'ta doğalgaz var ama abonelik merkezi yok

Çubuk'ta doğalgaz var ama abonelik merkezi yok

Ankara Çubuk’un Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ramazan Durut, 100 bin nüfuslu ilçede 14 yıldır doğalgaz olmasına rağmen hala abonelik merkezinin bulunmamasını eleştirdi ve Başkent Doğalgaz’a bu konuda çağrı yaptı. 

Çubuk Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ramazan Durut, 100 bin nüfuslu ilçede 14 yıldır doğalgaz olmasına rağmen Başkent Doğalgaz’a ait abonelik merkezinin bulunmamasını eleştirdi.

Çubukluların her türlü doğalgaz abonelik işlemi için ilçeye en yakın konumda bulunan 30 kilometre uzaklıktaki Pursaklar’a gitmek zorunda kalındığını hatırlatan Belediye Başkan Adayı Durut, göreve gelmesi haline bu sorunu çözeceğini vadetti.  

ramazan-durut.jpgABONE SAYISI ARTIYOR AMA…

Durut, yaptığı açıklamada, “İlçemize 2005 yılında gelmiş olan doğalgaz hizmeti aradan 14 yıl geçmesine ve çığ gibi büyüyen abone sayısı olmasına rağmen neden ilçemizde abone merkezi yok? Benim halkım neden bu kadar basit işleri ilçesinde halledemiyor. Buna benzer birçok sıkıntının olduğunu biliyoruz. Bu yüzden aday olduk, elimizi taşın altına koymaya, sesinize ses olmaya geldik” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.