Çubuk Ovası'nda Turşu şöleni

 Çubuk Ovası'nda Turşu şöleni

12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali devam ediyor. Festival alanında sergilenen birbirinden güzel Çubuk turşuları, katılımcıların iştahlarını kabartıyor.

12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali önceki gün başladı. Çubukabad parkı ve çevresinde kurulan festivale alanında 300'den fazla stant yer alıyor.  Stantlarda yer alan Çubuk turşuları ve bölgeye ait yerel ürünler adeta iştah kabartıyor. Damak tadına uygun yerel ürünler ziyaretçilerden tam not alıyor.  

EĞLENCEYE DOYULACAK

Çubuk denilince akla ilk olarak turşu geliyor. Turşu sezonunun açılmasıyla birlikte evinde turşu yapmak isteyenler de festivale büyük ilgi gösteriyor. Büyük bir ilgiyle karşılaşılması beklenen festival dört gün sürecek ve 17 Eylül Pazar günü gece yarısı sona erecek. Festivalde eğlenceye de doyulacak. Festivalin ilk gününde Aysel Yakupoğlu ile İsmail Altunsaraylı sahne aldı. Dün ise Kıraç, Erol Şahin katılımcıları şarkılarıyla eğlendirdi. Bugün ise Turgay Başyayla Funda Arar, Cengiz Taşkent vatandaşlara müzik ve türkü ziyafeti verecek. Festivalin son gününde ise Çiğdem Gürdal ile Ankaralı İbocan sahne alacak. 

ÜCRETSİZ ULAŞIM

Öte yandan otopark sorunu olmayan ve binlerce aracın aynı anda park yapabileceği festival alanına festival süresince ilçe merkezi ile festival alanı arasında sürekli ücretsiz otobüs seferleri de düzenleniyor.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.