Çubuk Eski Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan işe başladı

Çubuk Eski Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan işe başladı

Çubuk’un eski Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, asıl mesleğine geri döndü. Acehan, ilçedeki özel bir sağlık kuruluşunda yeniden dahiliye doktorluğu yapmaya başladı.

Çubuk’un eski belediye başkanı Dr. Tuncay Acehan, yıllar sonra asıl mesleğine geri döndü. Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimleri ile görev süresi dolan Acehan, yeniden dahiliye doktorluğu yapmaya başladı. 

ŞİMDİ HASTA KONTROLÜ YAPACAK

2014-2019 yılları arasında Çubuk Belediye Başkanlığı görevini yürüten Tuncay Acehan, şimdi ilçedeki özel bir sağlık kuruluşunda dahiliye doktoru olarak çalışmaya başladı. Geçtiğimiz bir dönem boyunca kentin sorunlarını çözmek için mesai harcayan eski Belediye Başkanı Acehan, şimdi hafta içi her gün kendisine başvuran ilçedeki vatandaşların kontrolünü yapacak. Tuncay Acehan’ı kadrosuna kazandıran özel sağlık kuruluşu da bir yandan tanıtımlarını yapmaya başladı.   

TUNCAY ACEHAN KİMDİR?

Tuncay Acehan, 1958 yılında Çubuk’ta doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1983 yılında Datça Sağlık Ocağı Tabibi olarak ilk resmi görevine başlayan Acehan, 1999-2005 yılları arasında Çubuk Devlet Hastanesinde çalıştı. Çubuk’ta 20 yıl boyunca kurucusu olduğu özel bir tıp merkezinde hem yönetici hem de tabip olarak görev yaptı. 2008 yılından Belediye Başkanı seçilene kadar AK Parti Çubuk İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimde Ak Parti’den Ankara, Çubuk Belediye Başkanı seçildi.

OSMAN AKDOĞAN/İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.