Cilt güzelliğine ne iyi gelir? Sirkeli banyo nasıl yapılır?

Cilt güzelliğine ne iyi gelir? Sirkeli banyo nasıl yapılır?

Büyük bir bölümü ithal olan ve cilde zarar veren kozmetik ürünlerin aksine sirke cildin güzelleşmesine büyük oranda katkı sağlıyor. Peki Sirke ciltte nasıl kullanılacak? Sirkeli banyo nasıl yapılır?

Son dönemde tıpta ve kişisel bakımda doğal ve tabii ürünlere ilgi her geçen gün artıyor. Bu ürünlerden en önemlilerinden birisi de Sirke. Çok kolay ulaşılabilen, hatta evde de yapılması son derece kolay olan Sirkenin faydaları saymakla bitmiyor. 

Cilt güzelliği için sirke birebir:

Özellikle bayanların kozmetiğe yüklü miktarda ücret ödedikleri bilinen bir gerçek. Oysaki büyük bir bölümü ithal olan ve cilde zarar veren kozmetik ürünlerinin aksine sirke cildin güzelleşmesine büyük oranda katkı sağlıyor. Sirkenin faydası bununla da sınırlı değil. Sirke saçları yumuşatıyor ve dökülmesini de önlüyor. 

Peki Sirke ciltte nasıl kullanılacak? Sirkeli banyo nasıl yapılır?

Duş aldıktan hemen sonra kurulanmaya geçmeden, bir tas suyun içerisine bir yemek kaşığı sirke karıştırıyorsunuz ve başınızdan aşağı döküyorsunuz. Böylelikle Sirkeli su saçlarınıza ve yüzünüze temas etmiş oluyor. Bu kolay ve basit işlemden sonra kurulanarak banyodan çıkabilirsiniz. 

Kısa bir süre sirkenin kokusunu hissedebilirsiniz fakat yarım saate kalmaz sirkenin kokusundan eser kalmaz. 
Bu işlemi gerek duydukça haftada bir veya ayda bir tekrarlayabilirsiniz. 
  

sirsir.jpg

 

Gazeteilksayfa.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.