CHP’den istifa ettiği gerekçesiyle sopalı saldırıya uğradı

CHP’den istifa ettiği gerekçesiyle sopalı saldırıya uğradı

Cumhuriyet Halk Partisi Hasanoğlan Gençlik Kolları eski başkanı Vedat Kahriman, CHP’den istifa ederek, Türkiye İşçi Partisi’ne katıldı. Yerine gelen yeni gençlik kolları başkanı ise CHP’den istifa etti diye beraberindekilerle birlikte Kahriman’a saldırdı.

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen olay Hasanoğlan’da yaşandı. CHP Hasanoğlan Gençlik Kolları eski başkanı Vedat Kahriman çeşitli nedenlerle partiden istifa ederek Türkiye İşçi Partisine katıldı. Daha sonra ise CHP’den istifa ettiği gerekçesiyle darp edildi. İhlas Haber Ajansı muhabirlerine konuşan Vedat Kahriman’ıın iddialarına göre yerine gelen yeni gençlik kolları başkanı ve beraberindeki üç isim, Vedat Kahriman’a önce yumruklu daha sonra ise sopalı saldırıda bulundu.

vedat-kahriman-2.jpg

“BAŞKANIN SELAMINI GETİRDİK”

Konu hakkında yaşadıklarını anlatan Vedat Kahriman, olay hakkında şu ifadeleri kullandı. “Dükkânda otururken 2 tane şahıs geldi. ‘Başkanın selamını getirdik’ dedi. Yeni Gençlik Kolları Başkanı seçilmiş. Hayırlı olsun dedim. Ben de Hasanoğlan bölgesinin eski Gençlik Kolları Başkanıyım. Partiden istifa edip Türkiye İşçi Partisini getirdik Elmadağ’a. Ben de o sebeple hayırlı olsun ziyaretine geldiler zannettim. Neden CHP’den istifa ettiğimi sordu, sosyal medyada Belediye Başkan’ını neden eleştirdiğimi sordu. Ondan sonra kavga çıktı. Tam şahısları dükkândan çıkartırken arkada iki kişi daha bekliyormuş. Onlar da girdi içeriye ve dört kişi beraber bana saldırdı. Dışarı çıktık tam kaçarlarken yakaladım. Sonrasında ben burada düşüyorum. Onlar da karşı dükkânın önündeki sopaları alıp beni bir de sopalarla darp ettiler. Emniyet güçlerine bildirdik olanları, şikâyetçi olduk.”

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.