Çankırı’nın kalesi Ayantaş'a emanet

Çankırı’nın kalesi Ayantaş'a emanet

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş'ın oğlu 21 yaşındaki başarılı file bekçisi Alparslan Ayantaş, iki sezondur formasını gururla giydiği 1074 Çankırı Spor Kulübü ile yeniden anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden 1074 Çankırı Spor Kulübü iç transfer çalışması kapsamında genç file bekçisi ve kulübün 2 sezondur formasını giyen Alparslan Ayantaş ile anlaştı. Kırmızı mavili takımın vazgeçilmez kalecisi haline gelen ve kısa sürede Çankırılıların gönlünde taht kuran Alparslan Ayantaş, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş'ın oğlu olması ile de tanınıyor. 

1074 ÇANKIRI SPOR İÇİN SAVAŞACAĞIM 

1074 Çankırı Spor Kulübü'nün 21 yaşındaki file bekçisi Alparslan Ayantaş anlaşma sonrası yaptığı açıklamada "1074 Çankırı Spor ile tekrar anlaştığım için çok mutluyum. Bu sezon hedefe yürüme vakti. Bize inanan güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Terimin son damlasına kadar bu kulüp için savaşacağım” dedi.

BAŞKENT EKİPLERİNDE DE KALECİLİK YAPTI

Gelecek vadeden genç file bekçisi Alparslan Ayantaş Başkent ekiplerinden Bugsaşspor, Osmanlıspor'da kalecilik yaptı.

ANLAŞMALARI YENİLEDİ 

Çankırı ekibi iç transferde ayrıca Stoper Emirhan Yaman , Sağ Bek Anıl Sarıoğlu , Ön Libero Erol Bayrak ile 1 sezonluk daha anlaşmaya vardı .

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.