Can Dündar’ın kitaplarına YASAK TALEBİ

Can Dündar’ın kitaplarına YASAK TALEBİ

FETÖ ile mücadele için kurulan TAY-DER, firari Can Dündar'ın kitaplarının Türkiye'de satışının yasaklanması için resmi makamlara başvuruda bulundu. 

FETÖ ile mücadele için kurulan Toplumsal Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER) FETÖ firarisi Can Dündar'ın kitaplarının da Türkiye'de satışının yasaklanması için harekete geçti. TAY-DER, hakkında yakalama kararı bulunan Can Dündar'ın imzasını taşıyan kitaplarının satışının yasaklanması için Adliye'ye şikayet dilekçesi verirken, BİMER kanalından da şikayet etti.

TÜMÜ HAİNLERİNKİ YASAKLANSIN

Habervaktim'den Osman Akdoğan'a konuşan Dernek Başkanı Muhammed Gömük, bunun bir başlangıç olacağını söyleyerek, "Can Dündar gibi daha başkaca birçok hain var. Onların kitapları da tüm kitap marketlerde boy gösteriyor. Bu hainlerin kitaplarının hala satılması bizi derinden üzüyor. Dernek olarak titiz bir çalışma ile hepsini belirledik. Onların yasaklanması için de müracaatta bulunacağız. Ayrıca insanlarımız bilmelidir ki o hainlerin kitaplarının gelirleri terör örgütlerine gidiyor. Terörist başı Fetullah Gülen'in kitapları nasıl yasaksa bu kişilerin de kitapları yasaklanmalıdır" dedi.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.