Çalışmalar sürüyor

Çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna’nın, AŞTİ’deki tuvaletlerin ücretsizolacağınıduyurmasının üzerinden1 ay geçmesine rağmen tuvaletlerhalen ücretli olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın AŞTİ bulunan tuvaletlerin ücretsiz olacağını 4 Nisan 2018’de duyurmasının ardından kararın halen uygulanmamasına vatandaşlar tepki gösteriyor. Sosyal medya hesaplarından belediye ekiplerine durumu bildiren vatandaşlara ise yetkililer tarafından , ”Çalışmalar devam etmektedir” cevabı veriliyor. 

MUSTAFA TUNA DUYURMUŞTU

Yolcular bizim misafirimiz. Yolcudan da tuvalet için para alırsak ayıp olur” diyerek AŞTİ’deki tuvaletlerin ücretsiz hale getirileceğini duyuran Başkan Tuna’nın ardından vatandaşlar bugüne kadar kararın uygulanmamasına tepki gösteriyor. Vatandaşlar , “Başkanın açıklamasının ardından uygulanır diye bekledik ancak şuanda uygulanmamış durumda ”dedi. Durumu belediye ekiplerine bildiren vatandaşlara ise ekipler tarafından, “Tuvaletlerin ücretsiz hale getirilmesi için çalışmalar devam etmekte olup, gerekli duyurular yapılacaktır” cevabı verildi. 

HAVAALANI GİBİ OLMALI

Vatandaşlar kararın uygulanmasını beklediklerini ifade ederken, “Havaalanlarında nasıl ücretsizse burada da aynısı olmalı yolcu yolcudur. Kararın uygulanmasını dört gözle bekliyoruz” dedi. Aşti’de şuan tuvalet ücretleri ise 1.50 TL olarak çalışmaya devam ediyor. 

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.