Bu isimler can yakacak: İşte 4 büyüklerin transfer bombaları!

Bu isimler can yakacak: İşte 4 büyüklerin transfer bombaları!

Sizler için Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddialarını derledik.

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun istediği Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri'nin transferinde sona geldi. Kısa süre içinde resmi imzaların atılması bekleniyor. (AKŞAM)

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun Rennes forması giyen Martin Terrier'in transferine onay verdiği iddia edildi. (AKŞAM)

Beşiktaş, West Bromwich forması giyen 30 yaşındaki milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu renklerine bağlamak istiyor. (AKŞAM)

Galatasaray rotayı yeniden Manchester United forması giyen Scott McTominay'a çevirdi. Sarı-kırmızılılar, İskoç futbolcunun bonservisini almak için kesenin ağzını açacak. (FANATİK)

Beşiktaş, Kevin Carlos transferinde sona geldi. Siyah-beyazlıların Carlos'a imza attırmasının an meselesi olduğu belirtildi. (FANATİK)

Brighton'ın Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon euroluk teklif sunduğu iddia edildi. Sarı-lacivertli yönetim son kararı EURO 2024'ten sonra verecek. (FANATİK)

Trabzonspor, Everton ile sözleşmesi sona eren Andre Gomes'i kadrosuna katmak istiyor. Futbolcunun menajeri yıllık 3 milyon euro ve 1.5 milyon euro da imza parası istedi. Trabzonspor'un teklifi ise 2.5 milyon euro. (FOTOMAÇ)

Galatasaray, Nottingham Forest ile Nico Dominguez'in transferi için görüşüyor. Kulislerde bonservis bedeli olarak 13 milyon euro rakamı konuşuluyor. (SÖZCÜ)

Beşiktaş'ın peşinde olduğu Angel Di Maria, Arjantin'in Copa Amerika'da yarı finale çıkması nedeniyle kararını haftaya açıklayacak. (SÖZCÜ)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.