BU BÖYLE GİTMEZ!

BU BÖYLE GİTMEZ!

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, daha fazla şehit haberi duymamak için biran önce terörle mücadelede yöntem farklılığına gidilmesi gerektiğini söyleyerek, Hükümet ve Genelkurmay yetkililerine önemli tavsiyelerde bulundu.

MERHAMET EDİLMEMELİ
Kendisi de bir şehit yakını olan Avan, “Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Asker ve polisimize ‘vur’ emri verilmelidir. Merhamette edilmemelidir. Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları hemen kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatlarına son verilmemelidir” dedi.


OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Ele kanlı terör örgütü PKK’ya karşı güvenlik güçlerimizin Güneydoğu’da verdiği mücadele sırasında art arda gelen üzücü haberler, ciğerimizi dağlamaya devam ediyor. Neredeyse şehitsiz günümüz geçmiyor. Vatandaşlar ise terörle mücadelede yöntem farklılığına gidilmesini istiyor.
VATAN HAİNLERİNE MERHAMET EDİLMESİN
Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, bu toplumun daha fazla şehit haberiyle yanmaması ve terörle mücadelede stratejinin biran önce değiştirilmesi için Hükümet ile Genelkurmay Başkanlığı’na birtakım tavsiyelerde bulundu. “Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır”  diyen Avan,  “Terör olaylarının olduğu bölgelerde olağanüstü hal uygulanmalı, Asker ve polisimize ‘vur’ emri verilmelidir. Merhamette edilmemelidir. Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları hemen kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatlarına son verilmemelidir” dedi.
KISASA KISAS OLMALI
Her kim olursa olsun terör kapsamında asla taviz verilmemesi gerektiğini belirten Avan, “Kendilerini okumuş ve aydın olarak kabul eden cahillerle, siyaset yapan bazı kravatlı vatan hainlerine de dikkat edilmelidir. Bu milletin vergileri ile maaş alıp hainlik yapan milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılıp, yargı önünde çıkarılıp, hesap vermelidir. Bu nedenle acilen, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.