Boğaziçi'nde tinerci sorunu: MOBESE sorunu çözecek

Boğaziçi'nde tinerci sorunu: MOBESE sorunu çözecek

Mamak Boğaziçi Mahallesi’nde vatandaşın başı tinercilerle dertte. Ulus’a konuşan Mahalle Muhtarı Sami Sipahi, tinerci sorununu doğrularken, bölgeye aydınlatma ve kamera sistemi kurulmasını istedi.

Mamak Boğaziçi Mahallesi 1081’inci sokakta tinerciler cirit atıyor. Mahalle sakinleri, hava karardığında tinercilerin meydanlara çıktığını, ulu orta madde kullanıldığını söyledi. Konu ile ilgili Ulus Gazetesi'nden Mert Çebişçi'ye konuşan Mahalle Muhtarı Sami Sipahi, uzun zamandır bu sorunu çözmek için uğraştıklarını kaydetti.

Çevredeki metruk yapılar ve ıssız alanların bu duruma yol açtığını vurgulayan Sipahi, “Sorunun çözümü için mahalledeki sokak aydınlatmasının güçlendirilmesi ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması gerekiyor. Buraya yapılan bir ışıklandırma ve MOBESE kamera sistemi sorunu ciddi anlamda çözecektir” dedi.

sokak-foto.jpg

IŞIK GELİRSE ÇÖZÜLÜR

Hacı Bektaşi Veli Cemevi’nin de bulunduğu sokakta tinercilerin, gelen geçenleri rahatsız ittiği ifade edildi. Mahalle Muhtarı Sami Sipahi, Boğaziçi Mahallesi'ndeki tinerci sorununu çözmek için uzun süredir çaba sarf ettiklerini belirterek, “Çevredeki metruk yapılar ve ıssız alanlar bu tür olaylara zemin hazırlıyor. Sorunun çözümü için mahalledeki sokak aydınlatmasının güçlendirilmesi ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması gerekiyor. Buraya yapılan bir ışıklandırma ve MOBESE kamera sistemi sorunu ciddi anlamda çözecektir. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor ama yetkililerden burası ile ilgili hızlı bir çözüm istiyoruz. Bir an önce bu uygulamalar yapılırsa ulu orta madde kullanımı son bulur” şeklinde konuştu.

muhtar-sami-sipahi.jpg

UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİ İDDİASI

Mahalle Muhtarı Sami Sipahi, bölgede yaşayan bazı vatandaşların uyuşturucu ticareti yapıldığına dair şikayetlerde bulunduğunu söyledi. Sipahi, bu iddiaların ciddiyetle araştırılması gerektiğini ve güvenlik güçlerinin duruma müdahale ederek mahalledeki huzuru sağlaması gerektiğini söyleyerek, “Bu yönde şikayetler geliyor. Şu an için iddiadan ibaret ama madde kullanımının olduğu yerde her şey olabilir. Bu konunun bir an önce çözülmesi lazım” dedi.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.