Bizimkilerin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bizimkilerin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Avrupa Şampiyonası F Grubu son maçında Hamburg’ta Çekya ile karşılaşan millilerimiz, zor da olsa maçtan galip ayrılmayı bildi ve adını son 16 turuna yazdırdı. Son 16’da Avusturya ile eşleşen millilerin maç sonu görüntüleri ise yüzleri güldürdü.

A Milli Takımımız, Çekya ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz geçerken, rakibimiz maçın ilk anlarında 10 kişi kaldı. İkinci yarıda heyecan oldukça yüksek başlarken, millilerimiz ikinci yarıya hızlı bir giriş yaptı. N,tekim 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle Milli Takımımız öne geçti. 66. dakikada Çekya, Tomáš Souček'in golüyle skoru 1-1'e eşitledi.

Son dakikalarda pes etmeyen Milli Takımımız, 90+4. dakikada Cenk Tosun'un golüyle galibiyeti tattırdı. Millilerimiz, galibiyet ve tur sevincini soyunma odasında da çıkardı. O anlar sosyal medyada binlerce kez izlenirken, yüzlerde tebessüm oluşturdu.

MAÇIN ADAMI BARIŞ OLDU

Maçın kahramanı, 90+4. dakikada galibiyet golünü atan Cenk Tosun oldu. Cenk, 85 milyonu ayağa kaldırırken, Çeklerin ümitlerini de kırdı. Ayrıca Hakan Çalhanoğlu da eleştirilerin merkezindeyken attığı gol ile moral buldu. 90 dakika boyunca gösterdiği hırs ve oyundan düşmeyişi, Barış Alper Yılmaz’a maçın adamı ödülünü getirdi. Yılmaz, verilen oylarla Çekya maçının yıldızı oldu.

Bu galibiyetle birlikte Milli Takımımız, son Avrupa Şampiyonası'nda da son 16 turuna yükselmeyi garantiledi. Milli Takımımız, son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Leibzig’te Avusturya ile karşılaşacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.