Birlik'ten Angara Havaları

Birlik'ten Angara Havaları

Ankara'da Birlik Derneği Ankaralıları bu seferde instagram dan canlı yayında coşturdu.

Ankaralı saz ve ses sanatçısı Fatih Üstün, Ankara’da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu'nun instagram'da canlı yayın konuğu oldu. 

Program öncesi bir konuşma yapan Bayram Mutlu malum koronavirus izolasyonundan dolayı  insanlarımızın evlerinde canı sıkılıyor. Bizde bir Ankara Derneği olarak Ankaralı hemşehrilerimize güzel bir akşam geçirecekleri sazlı sözlü bir eğlence programı hazırladık” dedi.

Program, Sanatçı Fatih Üstün'ün Kızılcahamam Türküsü "Meşeler gövermiş varsın göversin" isimli türküyü seslendirmesiyle açıldı. Ardından "Hüdayda" ve "Sarı Kız" gibi Ankara Oyun havaları ile izleyenleri coşturarak devam etti. Programda İzleyenlerin istek parçalarına da yer verildi. 

Dernek Başkanı Bayram Mutlu program sonunda Sanatçı Fatih Üstün'e böylesine güzel bir programı bizlere ve Ankaralılara yaşattığı için teşekkür etti. Sanatçı Fatih Üstün de her daim Ankaralı hemşehrilerimizin emrindeyim dedi. Programa katılan izleyiciler program sonrası Bayram Mutlu'ya çok büyük keyif aldıklarını ve böyle güzel programların yenisini beklediklerini ifade ettiler.

İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.