Birlik Oldular Su Kuyusu Açtılar

Birlik Oldular Su Kuyusu Açtılar

Sadaka Derneği Gönüllüleri bir araya gelerek ciddi içme suyu sıkıntısının yaşandığı Hindistan’da içme suyu kuyusu açtılar.

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her alanda yoksul, yetim, mağdur ve muhtaç insanlara destek oluyor. Hindistan’da şiddetli fakirlikle karşı karşıya olan insanlar, ciddi içme suyu problemi yaşıyorlar. Söz konusu ihtiyacı bir nebze olsun giderebilmek amacıyla harekete geçen Sadaka Derneği Gönüllüleri, Kuzey Hindistan Bihar Eyaleti’nin Muzaffarpur bölgesinde ilk içme suyu kuyusunu açtı.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle bir araya gelen Sadaka Derneği Gönüllüleri;  Abdullah Araz, Kenan Tuncer, Levent Çatalbaş, Mehmet Afşin, Mehmet Demiray, Mehmet Kerem Haykır, Ömer Faruk Karataş, Sadık Emre Çiftçi, Semiha Taşbaşı, Şeref Şahin ve Ünal Aydın’ın destekleriyle yapılan içme suyu kuyusu Hindistan’da faaliyete geçti.

HAYIR DUASINDA BULUNDULAR

Kuzey Hindistan’daki Bihar Eyaleti’nin Muzaffarpur bölgesinde açılan su kuyusundan onlarca insan faydalanacak. İçme su kuyusunu kullanmaya başlayan yöre halkının sevinci yüzlerine vururken kendilerine bu imkânı sağlayan yardım severlere hayır dualarında bulundular. ADEM GÜRSOY/HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.