Biri Bunları Durdursun Onursuz Yürüyüş

Biri Bunları Durdursun Onursuz Yürüyüş

Eşcinseller, Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve ODTÜ'de hiçbir zorlukla karşılaşmadan etkinlik düzenliyor. Sapkınlar, Ankara ile Hacettepe'de derslere katılırken, ODTÜ'de ise bugün sözde "Onur Yürüyüşü" düzenleyecek.

SAPKINLAR ŞİMDİ DE HACETTEPE'DE
Sapkın grup Kaos GL, çeşitli etkinlikler adı altında günden güne üniversitelere nüfuz etmeye çalışıyor. Ankara Üniversitesi'nden çıkmaz olan eşcinsellerin şimdi de Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’ndaki lisans ve lisansüstü öğrencilerine ders verdiği ortaya çıktı. Koas GL adına üniversite öğrencilerine ders veren Ali Erol, derslerde gayri ahlaki konulara değindi. Erol, Hacettepe ile Kaos GL arasında bir işbirliğinin olduğunu itiraf etti.

ONURSUZLAR DA ODTÜ'DE YÜRÜYECEK

Eşcinsel grupların pençelerini attığı diğer bir üniversite de ODTÜ. Türlü marjinal grupların cirit attığı ODTÜ'de 'ODTÜ LGBTİ Dayanışması' üyeleri, 7 Mayıs yani yarın sözde "Onur Yürüyüşü" düzenleyeceği öğrenildi. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi önünde saat akşam 6'da başlayacak olan rezil yürüyüşe onlarca eşcinselin katılması için de ilginç ifadelerle çağrı yapıldı. Türkiye'de düzenli bir şekilde yapılan rezil yürüyüşlerde ahlakla bağdaşmayan sloganlar atılıyor.

 

HABER MERKEZİ-

 

Sapkın grup Kaos GL, Ankara Üniversitesi'nde düzenlediği olay seminerlerden sonra şimdi de Hacettepe Üniversitesi'nde etkinlik düzenlemeye başladı. Ankara Üniversitesi Cebeci Kampusu'ndan çıkmayan eşcinseller, şimdi de Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’na sıçrayarak lisans ve lisansüstü derslerine konuşmacı olarak katıldı.

FARKLI CİNSEL YÖNELİMİ DERS OLARAK ANLATTI

Günden güne üniversitelere nüfuz etmeye çalışan eşcinseller, Hacettepe Üniversitesi'ndeki etkinliklerinde hiçbir zorlukla karşılaşmadı. Geçtiğimiz günlerde Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı'nda ders verdiği öğrenilen sapkın Koas GL üyelerinin, üniversite öğrencileriyle çektirdiği fotoğraf ise şaşkınlığa sebep oldu. Derslere katılan öğrenciler, normal bir hatıra fotoğrafı gibi Kaos GL üyeleriyle ders sonu gülerek fotoğraf çektirdi. Koas GL adına üniversite öğrencilerine ders veren Ali Erol, "Cinsel yönelimler ve cinsiyet kimlikleri üzerinden, günah/hastalık/suç sarmalı" gibi bir hayli ilginç konulara değindi.  

ÜNİVERSİTE İLE SIK İLİŞKİLER KURULMUŞ

Derslere giren Kaos GL üyesi Erol, sık sık eşcinsellerin sıkıntıları olduğunu iddia ederek  öğrencilere dert yandı. 20'li yaşlarda bulunan erkek ve kız öğrencilere cinsel yönelimler ve cinsel kimliklerle ilgili gayri ahlaki konuları anlattı. Erol, Hacettepe Üniversitesi Doğum-Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ile sapkın grup Kaos GL'nin arasında işbirliğinin olduğunu ve bu işbirliğinin artarak devam etmesinin istedi.  

ANKARA ÜNİVERSİTESİ'NDE HALA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Kaos GL Derneği ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği sözde programlar herhangi bir engellemeyle karşılaşmadan devam ediyor. Üniversite kampusunun içindeki Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi'nde gerçekleştirilen sözde etkinliklerde çeşitli rezilliklere imza atılıyor. 

ODTÜ'DE YÜRÜYECEK

Eşcinsel grupların Ankara'da etkinlik kazandığı bir diğer üniversite ise ODTÜ. ODTÜ'lü eşcinsellerde üniversitelerde birtakım rezilliklere imza atıyor. ODTÜ LGBTİ Dayanışması adı altındaki sözde grup, 7 Mayıs yani yarın akşam saat 6'da sözde "Onur Yürüyüşü" gerçekleştirecek. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi önünde başlayacak ve 6. yapılacak olan rezil yürüyüşe onlarca eşcinselin katılması için "Sen, ben yok biz varız. Aşk Örgütlenmektir. Sen de gelsene" gibi ifadelerle çağrı yapıldı.  2005 yılından beri Türkiye'de sözde Onur Yürüyüşleri düzenli bir şekilde yapılıyor. Rezil yürüyüşlerde ahlakla bağdaşmayan sloganlar atılıyor.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.