Bingöl'de okullar tatil mi? Bingöl'de yarın okullar tatil mi? Bingöl'de 21 Kasım Salı okullar tatil mi?

Bingöl'de okullar tatil mi? Bingöl'de yarın okullar tatil mi? Bingöl'de 21 Kasım Salı okullar tatil mi?

Bingöl'de okullar tatil mi? Bingöl'de yarın okullar tatil mi? Bingöl'de 21 Kasım Salı okullar tatil mi? Yağışların şiddetlenmesiyle okulların tatil edilmesi bekleniyor. Peki, Bingöl'de okullar tatil ilan edildi mi?

Kasım ayıyla birlikte kışa geçiş başladı. Ülkenin birçok bölgesinden şiddetli sağanak ve kar yağışı haberleri geliyor. Peki, Bingöl'de okullar tatil mi? Bingöl'de yarın okullar tatil mi? Bingöl'de 21 Kasım Salı okullar tatil mi? İşte yanıtları:

21 KASIM BİNGÖL OKULLAR TATİL Mİ?

Bingöl'de olumsuz hava koşulları sebebiyle birçok ilçede eğitime bir gün ara verildi. Bingöl’de dün meydana gelen yoğun kar yağışı sebebiyle 5 ilçede okullar bir günlük tatil ilan edilmişti. Bugün yoğun kar yağışının devam etmesi üzerine Yedisu ilçesinden sonra Kiğı ilçesinde de Kaymakamlık tarafından taşımalı eğitime bir günlük ara verildi. Kaymakamlık tarafından sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kiğı ilçemize bağlı köy okulları ve taşımalı eğitim öğretime 21.11.2023 Salı günü itibari ile 1 (bir) gün ara verilmiştir. İlçemizdeki merkez okullarda eğitim öğretim devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur."

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.