Bildikleri  Tek Dil Kahpelik

Bildikleri Tek Dil Kahpelik

ATO'da teröre karşı ortak bir bildiriye imza atan Başkent'teki iş dünyası her türlü terörün karşısında durduğunu açıkladı.

'Platform Ankara' çatısı altında bir araya STK'lar adına bildiriyi ATO Başkanı Gürsel Baran okudu. Ankara iş dünyası kuruluşları olarak terörle mücadelede devletimizin sonuna kadar yanında olduklarını bir kez daha yineleyen Başkan Baran, İstanbul'da yapılan kalleş saldırıyı kınadı. Baran, eli kanlı maşalara sert sözlerle yüklenerek, "Bildikleri tek dil kahpeliktir" dedi.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

'Platform Ankara' çatısı altında bir araya gelen Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası, MÜSİAD Ankara, TÜMSİAD Ankara, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi, İvedik Organize Sanayi Bölgesi ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu teröre karşı ATO'da ortak bir basın açıklaması yaptı. Platform adına bildiriyi okuyan ATO Başkanı Gürsel Baran,  İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırıyı hatırlatarak, "Terörün, hain ve insanlıktan nasibini almamış yüzünü bir kez daha gördük. Şehit düşen sivil ve polis tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz" dedi.

 

BAŞARAMADIKÇA VAHŞİLEŞİYORLAR

 "PKK, DEAŞ, FETÖ gibi çeşitli maşa ve kukla terör örgütleriyle ülkemiz üzerinde kirli bir oyun oynanıyor" diyen Baran, "Gerek terör saldırıları, gerek darbe kalkışması gerekse ekonomik oyunlarla sürekli önümüz kesilmeye çalışılıyor, ülkemizin istikrarı ve huzuru bozulmak isteniyor. Ama başaramıyorlar, başaramadıkça da vahşileşiyorlar. İşte biz bugün de bu tuzakları bir defa daha boşa çıkarmak, birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak için Teröre karşı tek ses, tek yürek olduk demek için bir araya geldik. Bu kirli mihraklara en sert tokatı; 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nde, canı pahasına destanlara namzet bir mücadele veren necip milletimiz atmıştı" diye konuştu.

 

TERÖRÜN TEK HEDEFİ İNSANLIKTIR

Terörden, krizden ve kaostan beslenen ve medet umanların hüsrana uğrayacağını kaydeden Baran, "Terörün dili, dini, ırkı yoktur. Terörün tek hedefi insanlıktır. Bakınız İstanbul’daki terör saldırısı tam da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde ve Mübarek Mevlit Kandili’nin arifesinde yapılmıştır. Yani bir kez daha gördük ki terör örgütleri için hiçbir insani değerin, hiçbir kutsalın kıymeti yoktur. Bildikleri tek dil kahpeliktir. İşte o yüzden ülkemize yapılan bu hain saldırı tüm insanlığa yönelik yapılmış bir saldırıdır. Bu şartlar altında bile bazı ülkelerin PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle aralarına mesafe koymamasını anlamak mümkün değildir" şeklinde konuştu.

 

HER TÜRLÜ TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Teröre karşı tek ses, tek yürek olacaklarını vurgulayan Baran şunları söyledi: "Ankara iş dünyası olarak başta PKK, DAEŞ, FETÖ olmak üzere her türlü terörü lanetliyoruz. Terörü destekleyenleri, terörden medet umanları da lanetliyoruz. Devletimiz elbette bu hainlerden hesabını soracaktır. Milletimiz de güçlü duruşu ile her zaman devletinin yanında olacaktır. Bizler Ankara iş dünyası kuruluşları olarak terörle mücadelede devletimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.