Beştepe Atlıspor Tesisleri'nde Gardaş dansı

Beştepe Atlıspor Tesisleri'nde Gardaş dansı

Anka-Dans ve Sanat Kulübü tarafından Beştepe’de ‘ODLAR YURDU AZERBAYCAN’ adlı dans gecesi düzenlendi. Etkinlikte, geleneksel kıyafetlerle dans eden çocuklar, ‘İki devlet, bir millet’ mesajı verdi.

Beştepe Atlıspor Tesislerinde Anka-Dans ve Sanat Kulübü tarafından ‘ODLAR YURDU AZERBAYCAN’ adlı dans gecesi düzenlendi. Geceye Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İç Anadolu Birliği Genel Başkanı İsmet Taş ve pek çok davetli katıldı. Geceye katılanlar, “Türkiye ve Azerbaycan Bir Millet İki Devlettir dedi. Ayrıca gecede Anka-Dans Başkanı Derya Akdemir tarafından konuklara plaket taktim edildi.    

BİR MİLLET İKİ DEVLET

dsc_9755.jpg

Geceye katılan Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim dansların milletler arası yakınlığı gösterdiğine dikkat çekerek, “ Bugün Bir millet İki milletin en güzel tezahürü bugün burada Derya hocamızın yaptığı danslardır. Türkiye Azerbaycan dünyanın her yerinde eminim ki birbirini en iyi şekilde temsil edecek.” dedi. 

CAN KARDEŞİM AZERBAYCAN

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise Azerbaycan’dan can kardeşimiz diye bahsederek, “Tek millet iki Devlet can kardeşimiz Azerbaycan’a sayın büyükelçimizin şahsında selamlar gönderiyoruz. Halk kültürünün gerçek yansıması Derya hocam gibi en işini en iyi şekilde yapmaya çalışan fedakârca çalışan herkese teşekkür ederim. Bizimde biraz olsun katkımız varsa ne mutlu çünkü bizim kültürümüz” dedi. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.