Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında üç puan peşinde

Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında üç puan peşinde

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Beşiktaş, Gaziantep FK’ya konuk oluyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa’da yaşadığı mağlubiyetlerin ardından ligde hata yapmak istemiyor.

Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Beşiktaş, 6 Ekim Pazar günü Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Kritik mücadele, saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemliğini Muhammet Ali Metoğlu üstlenirken, yardımcı hakemler İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey olacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Yiğit Arslan görev alacak.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un sahaya Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Joao Mario ve Immobile 11’iyle çıkması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ, LİGE ODAKLANDI

Avrupa’da Ajax ve Frankfurt karşısında aldığı mağlubiyetlerle sarsılan Beşiktaş, Süper Lig’e geri dönerek bu yenilgileri telafi etmeyi hedefliyor. Trabzonspor deplasmanında yaşadığı puan kaybı dışında ligde başarılı bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, şu ana kadar rakip filelere 14 gol gönderirken, sadece 4 gol yedi. Bu etkileyici hücum hattıyla dikkat çeken Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında da kazanarak zirve yarışında kalmayı amaçlıyor.

GAZİANTEP FK’DA SIKINTILI GÜNLER

Sezona istediği gibi başlayamayan Gaziantep FK, çıktığı 6 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve dört mağlubiyet aldı. Bu süreçte 6 gol atarken, 10 gol yediler. Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlıkları devam eden Eren Erdoğan ve Bitok, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Daubin ve Mustafa Eskihellaç’ın ise oynayıp oynamayacağı maç günü netleşecek.

Gaziantep FK, zorlu Beşiktaş mücadelesinde sürpriz yaparak kötü gidişata son vermek istiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.