Berbere etkili iletişim dersi

Berbere etkili iletişim dersi

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından içinde iş yeri denetmenlerinin de bulunduğu yaklaşık 100 kişiye eğitim ve etkili iletişim semineri verildi.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından yaklaşık 100 kişilik yönetim kurulu üyelerine, denetim kurulu üyesine, yedek denetim kurulu üyesine, iş yeri denetleme birimleri ile meslek eğitim birimlerine bir dizi eğitim semineri verildi. Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Abdullah Caner Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerini radyo sunucusu, diksiyon eğitmeni ve iletişim uzmanı Özgür Yılmaz gerçekleştirdi. 

ETKİLİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

Seminer hakkında gazetemize bilgi veren Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Kara, oda olarak ilk kez böyle geniş çaplı bir çalışma yapıldığını söyledi. Etkili iletişim ve diksiyon konusunda verilen eğitimlerle kendilerini geliştirerek iş yeri denetimi yapacaklarını kaydeden Başkan Kara, "Bu eğitimlerin ardından iş yeri denetiminde bulunacağız. Üyelerimize giderken kendimizi donanımlı hissetmemiz lazım ki üyelerimize bir şeyler verelim onlarla etkili bir iletişim kuralım. Bu eğitimi daha sonra ise üyelerimize vereceğiz" dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.