'Belediyecilik kaderim'

'Belediyecilik kaderim'

Ankara’daki Bingöllülerle bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı Özhaseki, geçmişte 20 yılı aşkındır belediye tecrübesinin olduğunu belirterek, “Allah kaderimi belediye ile yazmış. Kayseri’den sonra sıra Ankara’da” dedi. 

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Başkent’te yaşayan Bingöllülerle geçtiğimiz akşam Sheraton Otel’de bir araya geldi. Bingöllülerden destek sözü alan Özhaseki, konuşmasında 31 Mart yerel seçimleri sonrasına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

SIKINTILARI YİNE BİZ ÇÖZECEĞİZ 

Özhaseki, iş dünyasındaki ve ekonomideki sıkıntıları bildiklerini bu sorunları yine AK Parti’nin çözeceğini belirterek, “31 Mart’tan sonra seçimsiz bir dönemimiz var. Sorunlarımız var biliyoruz. İş aleminin de sorunları var. Ancak bunları çözecek olan yine AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. 

ozhaseki-001.jpg

KADERİM BELEDİYEYLE YAZILMIŞ

Belediyeciliğe 21 yıl önce 1 döneme mahsus olarak başladığını; ancak halkın güçlü oy desteği doğrultusunda bunu 5 döneme çıkardığını belirten Özhaseki, “Allah benim kaderimi belediye ile yazmış. Ben sanayici tekstil işi yapan bir adamdım. 1994 yılında babamdan izin istedim ve 1 dönem gideyim döneyim dedim. Göreve başladıktan sonra vatandaş destekledi biz devam ettik. Kayseri’de 2 dönem üst üste belediye başkanı olan yok. Biz üçüncü dönemde oyumuzu yüzde 70’e çıkardık hamdolsun sonra da 5 dönem kazandık” diye konuştu. 

SIRA ANKARA’DA

Kayseri’de 2002 yılında AK Parti’nin iktidara gelmesiyle daha iyi bir belediyecilik yapabildiğini belirten Özhaseki, “AK Parti’den önce kaynak konusunda sıkıntı yaşıyordum. Yapacak projeler konusunda sıkıntı yaşıyordum. Fakat Cumhurbaşkanımız geldikten sonra çok daha iyi hizmet verebilecek konuma geldik. Bugün Avrupa’da olup Kayseri’de olmayan tek bir hizmet gösteremezler. Raylı sistemler yaptık, turistik merkezler yaptık, ulaşımı, sanayiyi geliştirdik. Borçlu aldığımız belediyeyi kasasında parayla teslim ettik. Şimdi sıra Ankara’da” şeklinde konuştu. 

ANKARA ORTA ASYA'NIN KALBİ KONUMUNDA

Bingöllüleri bir araya toplayan Ateş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ateş, Mehmet Özhaseki’ye desteklerini dile getirerek şu ifadelere yer verdi: “Bingöllüleri bir araya topladık. Bu gecenin seçim arifesine gelmesi de hoş oldu. Sayın Haseki Başkanımızın da ziyareti bizi onurlandırdı. Ankara’da 40 yıllık özellikle alt yapı konusunda tecrübeli bir firmayız. Ankara çok büyük bir metropol Türkiye’nin hatta Orta Asya’nın kalbi konumunda. Hızla gelişmekte olan bir şehir alt yapının da aynı oranda gelişmesi lazım. Seçimlerden sonra AK Parti’nin kazanmasıyla bir güven ortamının yeniden tesis edileceğini ve 2000’li yıllarda başlayan yatırımların hızlı şekilde devam edeceğini düşünüyoruz. Bu da piyasaların rahatlamasını sağlayacaktır.” 

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.