BBP'li Fazlı Centilmen: Mamak yetim kalmış

BBP'li Fazlı Centilmen: Mamak yetim kalmış

Büyük Birlik Partisi Mamak Belediyesi 1’inci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Fazlı Centilmen, “Mamak bugüne dek açıkçası yetim kalmış. Biz sahip çıkacağız çalışmaların takipçisi olacağız ”dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mamak 1’inci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Fazlı Centilmen, gazetemizi ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mamak’ın yaşadığı sorunlara değinen Centilmen, “Mamak yetim bırakılmış. Farklı imar politikaları vatandaşı mağdur etmiş ”dedi.

Öte yandan Centilmen, parti olarak tüm ilçelerde meclis üyesi çıkardıklarını belirtirken “Farklı partilerin meclis üyesi olması her zaman iyidir. Ancak doğruya doğru, yanlışa yanlış demek gerekir. Biz iyi olanın her zaman yanındayız” dedi. 

TABANLARIMIZ YAKIN OLDUĞU İÇİN SIKINTI YAŞAMIYORUZ

Çalışmalarını yürütürken Cumhur İttifakı’nın tabanlarının yakınlığından hayli memnun olduklarını belirten Centilmen, “AK Parti, MHP, BBP olarak tabanlarımız birbirine yakın kesimlerden oluşuyor o yüzden bir sıkıntı yaşamıyoruz çalışmalarımızda. Ortalama her hafta Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde programlarımız oluyor gerek bürokratlar, gerek vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor” ifadelerine yer verdi.  

MAMAK YETİM KALMIŞ

Mamak’ın hizmet almada yaşadığı sorunlara da değinen Centilmen şu ifadelere yer verdi:

“Bugüne kadar açıkçası yetim, sahipsiz bırakılmış. Her zaman mağdur olmuş. Şuan devam eden pek çok çalışma var fakat bazıları durmuş vaziyette. Ayrıca imar konusunda Mamak’ta problemler var. Her döneme ait imar çalışması olması vatandaşı mağdur etti. Tüm haksızlıkların, yanlış uygulamaların karşısında olacağız ve takipçisi olacağız.”

DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DEMEK GEREKİR

Belediyelerde parti meclisinin farklı partilerden oluşmasından yana olduğunu söyleyen Centilmen, “Parti olarak bütün ilçe belediyelerinde meclis üyemiz var. Belediyelerde farklı görüşlerin olması iyi olur. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek gerekir. İyi olan çalışmaların her zaman bizde yanında olacağız. 25 yıldır Mamak’ta yaşıyoruz. Toplum artık bizi tanıyor. Geçtiğimiz günlerde Tuzluçayır tarafında çalışmalarımıza devam ettik. Toplumun her kesiminden destekleri aldık. Bu durumda bizi memnun etti” dedi.  

KÖSE’Yİ DESTEKLİYORUZ

Centilmen, “Mamak’ta parti olarak aday çıkarmadık ve Cumhur İttifakı’nın ve AK Parti’nin adayı Murat Köse’yi destekliyoruz. Projelerini inceledik gerçekten iyi çalışmalar düşünülmüş. Göreve geldiğimiz ve geldikleri takdirde iyi bir çalışma yürüteceğimize inanıyorum.”

ALPEREN OCAKLARINDAN GELİYORUM

Geçmişi hakkında da kısa bilgi veren Centilmen, “Kurucu Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ile birebir tanışıklığım vardır. Yıllardır Büyük Birlik Partisi’ndeyim. 3 kez Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevini yaptım. Ayrıca milletvekili adaylığım oldu. Şuan partimde delege olarak görev yapmaktayım ”dedi.

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.