BAŞKENT’TEN TEPKİ YAĞDI

BAŞKENT’TEN TEPKİ YAĞDI

Kayseri’de Erciyes Üniversitesi yakınlarında çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısı tüm yurtta lanetlendi. Ankara’dan belediye başkanları, dernek ve STK temsilcilerinden menfur terör saldırısına tepki mesajları yağdı.

 

 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde yapılan hain bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Terör karanlık ve kanlı yüzünü bu kez Kayseri’de gösterdi. Memleketimizin huzurunu bozmak isteyenlere lanet olsun! Türkiye diz çökmeyecek.

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk: Hainler bu defa Kayseri'de kalleşçe saldırdı, şehitlerimiz var. Teröre teslim olmayacağız, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.

AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman: İzne çıkan askerleri, okul yolundaki öğrencileri, savunmasız insanları öldürecek kadar kansızsınız.

Gölbaşı Belediye Başkan Fatih Duruay: Kayseri’de yaşanan hain saldırıyı kınıyor yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk: Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerimize bombalı araçla saldırı yapıldı! Kayseri'ye, Anadolu'ya, ülkemize ve milletimize geçmiş olsun. Lanet olsun teröre, lanet olsun terörü destekleyenlere! Şehitlerimizin mekanı cennette yüce olsun, yaralılar şifa bulsun inşallah.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: Kayseri'de meydana gelen terör saldırısında birlik ve beraberliğimize kast edenler, kaos yaratmak isteyenler emellerine ulaşamayacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Ankara Oto Galericileri Derneği-ANODER Yönetim Kurulu Başkanı İlkay Kalkan: Kayseri'de gerçekleşen kalleş-hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı: Terör Örgütü PKK'nın iç savaş çıkarma gayretlerine yönelik bu terör eylemleri insanlık dışıdır. Bu eylemlerle bizi yıldıramayacaklar. İç savaş çıkarma gayretlerini boşa çıkaracağız. Türk milleti, birlik ve dirliğine kast eden bu terör örgütünü sinek ezer gibi ezecektir. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Onlar için duacıyız.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül:  Çarşı iznine çıkan askeri, otobüs bekleyen vatandaşı; tüm Türkiye'yi hedef alan hainler, bölemeyeceksiniz, parçalayamayacaksınız.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Çarşı iznine çıkan askeri, öğrenciyi, sivil vatandaşı kalleşçe katleden, ocaklara ateş düşüren terör örgütü; işte bu yüzden hiçbir zaman insan olamayacaksınız!  Bu millet canı yana yana da olsa size taviz vermeyecektir, birlik ve beraberlikten vazgeçmeyecektir. Tankla uçakla yapamadıklarını kalleş bombalarla yapacaklarını zannedenler! Başaramayacaksınız! Millet seferber, bir ve beraber.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Kayseri'deki terör saldırısını şiddetle lânetliyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu: Kayseri'deki hain terör saldırısındaki şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.