Başkent'teki belediye başkanlarından birlik,beraberlik mesajları

Başkent'teki belediye başkanlarından birlik,beraberlik mesajları

Başkent’teki belediye başkanları, Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanan seçimin ardından, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarda yeni dönemde birlik, beraberlik ve hizmete devam vurgusu yaptı.

Cumhur İttifakı’nın 24 Haziran seçimlerinde galip gelmesinden sonra Belediye Başkanları sosyal medya üzerinden açıklama yaparak yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi. Açıklamalarda Türkiye Cumhuriyeti’nin 1’inci Devlet Başkanı sıfatına vurgu yapılırken birlik ve beraberlik olgusu üzerinde duruldu”

Türkiye Cumhuriyetinin 1’inci Devlet Başkanı

sssssssssssssssssssssssss.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna: “Millet sözünü söyledi, sandıkta iradesi tecelli etti. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 1'nci Devlet Başkanı seçildi. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.”

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: “Keçiören ilk günkü aşkıyla, heyecanıyla, enerjisi ile büyük zaferi kutlamak için meydanlarda. Aziz milletimiz, birlik, bereket, bolluk için “Vakit Türkiye Vakti” dedi!”

mustafa_ak_kecioren.bel.tr_1824.jpg

15’TE 15 YAPARAK TARİHE GEÇTİ

gazi-sahin.jpg

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin: “24 yılda katıldığı 15 seçimin 15’ini de kazanarak tarihe geçen,13’üncü Cumhurbaşkanımız,1’inci Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun. Aziz milletimiz, birlik, bereket, bolluk için “Vakit Türkiye Vakti” dedi! Vakit Türkiye'yi şaha kaldırma vaktidir! İstikrar ve istikbal için. Birlik, bereket, bolluk için Türkiye’nin dönemi, Türkiye Vakti! Durmak yok yola devam.”

CUMHUR İTTİFAKININ NEFERLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

cetinn.jpg

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin: Yıkım ittifakına karşı gece gündüz demeden çalışıp, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren, Cumhur İttifakımızın bütün neferlerine, AK Partili, MHP'li, BBP'li bütün hemşerilerime, teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Rabbime şükürler olsun, dünya mazlumlarının lideri Recep Tayyip Erdoğan yine seçimi birinci olarak kazanmış, el ovuşturanları hayal kırıklığına uğratmıştır. Kazanan Türkiye olmuştur, kazanan Ankara olmuştur, kazanan Pursaklar olmuştur. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Allah’ın izniyle, imanıyla, kalbinin dürüstlüğü ve milletimizin teveccühü ile kazanmıştır” dedi.

YENİ SİSTEMİN İLK BAŞKANI OLMUŞTUR

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya için hayırlar getirmesini diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizin oyuyla yeni sistemin ilk başkanı olmuştur. ‬Rabbim hayırlı uğurlu eylesin.”

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

duneyyy.jpg

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney: “Teşekkürler Kızılcahamam, teşekkürler Ankara, teşekkürler aziz Türk Milleti, Allah hepinizden razı olsun. 2018 Seçimleri Sonucu; devletimize, milletimize, vatanımıza, hayırlı uğurlu olsun. Allah ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.”

MİLLETİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

tiryaki.jpg

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Aziz milletimiz kararını verdi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 1'nci Devlet Başkanı seçildi. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.

MİLLETİN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM

fatih-duruay.jpg

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: “Destek ve emek veren herkesten Allah razı olsun. Durmak yok, yola devam. Bu güzel milletin hizmetkârı olmaya devam.”

TÜM HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

ayantass.jpg

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş: “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 81, Ak Parti' ye yüzde 62 oy oranıyla destek veren tüm Akyurtlu hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

KAZANAN DEMOKRASİ VE TÜRKİYE OLMUŞTUR

cubuk-belediye-baskani-tuncay-acehan.jpg

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan: Kazanan demokrasimiz ve Türkiye olmuştur. Kazanan Türkiye, Türk milleti, bölgemizdeki tüm mağdurlar, dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk:  Yarından itibaren kapı kapı dolaşmaya, karıncalar gibi çalışmaya, gönüllerden gönüllere köprüler kurmaya herkesi kucaklamaya kar topu gibi büyümeye devam edeceğiz. Şu andan itibaren bize oy vermeyen dahil herkesi, Yunus Emre sevgisi ve Mevlana hoşgörüsü ile kucaklamaya devam etmeliyiz... 

kahramankazan-belediye-baskani-lokman-erturk.jpg

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.