Başkent’te Fuhuş Rezaleti Devam Ediyor

Başkent’te Fuhuş Rezaleti Devam Ediyor

Ankara’nın en işlek merkezlerinden biri olan Ulus’ta hayat kadılarının sayısı her geçen gün artıyor. Güpegündüz vatandaşlara aldırmadan caddelerde fuhuş pazarlığı yapan bu rezillere kimse dur diyemiyor. 1 yıl önce gündeme getirdiğimiz ve emniyet tarafında

UĞUR ÖĞÜT - HABERVAKTİM

Yaklaşık olarak 1 yıl önce ‘Başkent’in Göbeğinde Fuhuş Rezaleti’ başlığıyla gündeme getirdiğimiz fuhuş rezaleti bütün Ankara’ya sıçradı. Bir çok ilçeden gazetemize vatandaşlar tarafından şikâyet gelirken Ankara’nın göbeği ulusta fuhuş pazarlığı devam ediyor. Kalenin dibinde Bent Deresi’nde yer alan genelevlerin yıkılmasının ardından sokağa çıkan hayat kadınları şuan Ankara’nın her yerine dağılmış durumda.

ANKARA’NIN MERKEZİNDE FUHUŞ PAZARLIĞI

Ankara’nın en merkezi yerlerinde hiç kimseye aldırış etmeden fuhuş pazarlığı yapan hayat kadınlarına emniyette dur diyemiyor. Ailelerin alış veriş yaptığı, çocuklarını gezdirdiği en merkezi yerlerde bile bulunan hayat kadınlarıyla aileler adeta iç içe. Aile yapımızda yaşanan çatırdamanın nedenlerinin konuşulduğu bir dönemde yaşanan bu görüntüler tüm kesimleri rahatsız ediyor.  

SOKAKLAR GENEL EVLERİ GİBİ

Kalenin dibinde Bent Deresi’nde yer alan genelevlerin yıkılmasının ardından sokağa çıkan hayat kadınları Ankara’nın her yerine dağılmış durumda. Ankaralılar yetkililerin bir an önce harekete geçip ahlaki değerlerimizi alt üst eden bu skandal duruma el atmasını istiyor. Ankara’nın göbeğinde gündüz vakitte yapılan pazarlık herkesi endişelendiriyor. Genelevlerin yıkılmasıyla biteceği düşünülen fuhuş rezilliğinin sokaklara taşması Ankaralılar için daha büyük bir tehlike arz ediyor.

ULUS’UN FUHUŞLA ANILACAK

Daha önce gazetemiz aracılıyla bu duruma tepki gösteren bölge esnafı Ulus’ta fuhuş rezilliğinin arttığını belirtiyor. Bir an önce yetkililer tarafından tedbir alınmazsa Ulus’un fuhuşla anılacağını söyleyen esnaf aile yapısının iyice çökmeden bu durum önüne geçilmesini istiyor.

MANŞETTEN DUYURMUŞTUK

19 Mayıs 2014 yılında ‘Başkent’in Göbeğinde Fuhuş Rezaleti’ başlığıyla manşetten verdiğimiz haber özetle şöyleydi: “Başkent Ankara'nın göbeğinde, Zafer Anıtı'nın altında, insanların gözleri önünde fuhuş pazarlığı yapılıyor. Aile ve toplum yapısı için büyük tehlike oluşturan bu durum karşısında devletin yasaları aciz kalmış durumda. Polisler tarafından alınan hayat kadınları cüzi bir miktar para ödedikten sonra hastanede muayene edilip serbest bırakılıyor. 2-3 saat içinde serbest kalan hayat kadınları aynı işi yapmaya devam ediyor.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.