Başkentray Kesintisi

Başkentray Kesintisi

Yapımı devam eden Başkentray projesi, iddiaya göre Cebeci'de sıkça elektriğin gitmesine neden oluyor. Mahalle sakinleri, günde en az iki defa elektriğin anlık gidip geldiğini belirterek, elektrikli ev aletlerinin bozulmasından korkuyor.

ONUR YIKILMAZ/ HABERVAKTİM-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından gerçekleştirilecek olan Başkentray projesi kapsamında çalışmalar ayladır devam ediyor. Gar-Kayaş arasındaki banliyo hat çalışmalarına sürerken bu hattın geçtiği bazı yerleşim noktalarında günlük olarak elektrik kesintisinin yaşandığı iddia ediliyor.   
ELEKTRİKLİ ALETLER TEHLİKEDE!
Elektrik kesintisinin sıkça yaşandığı yerlerin başında ise Cebeci Mahallesi ile İnönü Stadı çevresi olduğu  belirtiliyor. Başkentray çalışmaları nedeniyle özellikle akşam saatlerinde her gün en az iki defa elektrik kesintisiyle karşı karşıya kaldıklarını anlatan vatandaşlar ve çevredeki esnaflar, bu sıkıntıya bir çözüm bulunmasını istiyor. Elektriklerinin anlık gidip geldiğini de anlatan vatandaşlar, bu enerji kesintisinden kaynaklı elektrikli aletlerinin bozabileceğini savunuyor. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.