Başkentli şoförlerden Ankaragücü'ne destek

Başkentli şoförlerden Ankaragücü'ne destek

2.Lig Kırmızı Grup'ta, TFF 1. Lige yükselmek için şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü'ne, Başkentli şoförler araçlarına yapıştırdıkları "O sene bu sene" yazılı  stickerlarla destek veriyorlar.

2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Ankaragücü'ne, Ankaralı şoförlerden destek geldi. 
Ligde kalan son 4 haftaya 63 puanla zirvede giren Ankaragücü, en yakın rakibi Gümüşhanespor'un 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Başkentli vatandaşlar ise şampiyonluk yolunda Ankaragücü'ne destek vermeye devam ediyor.

"O SENE BU SENE"

Ankaralı vatandaşlar caddelere, sokaklara, balkonlara ve dükkanlara astıkları pankartlarla Başkenti adeta sarı laciverte bürüdü. Son günlerde ise Ankara caddelerinde gezen araçlarda bulunan "O sene bu sene" yazılı stickerlar dikkat çekiyor. Son 4 maç kala liderliğini sürdüren Ankaragücü'ne bir destekte Başkentli şoförlerden geldi. Dolmuşçular, özel halk otobüsü esnafları ve taksiciler araçlarına yapıştırdıkları "O sene bu sene" yazılı stickerlarla yolarda boy gösteriyor.

Araçlara asılan destek stickerlarıyla Ankara caddelerinin sarı lacivert olduğunu belirten, Bentderesi Dolmuş Duraklarında görevli Fevzi Amca,"Ankaragücü, Ankara'nın markasıdır. Bu sene şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah hak ettiğimiz TFF 1.lige yükseleceğiz oradan da Süper Lig'e. Ankara'da bulunan bütün dolmuş şoförleri şampiyonluk yolunda destek için araçlara sticker yapıştırdılar.

whatsapp-image-2017-04-05-at-10.21.12-(5).jpeg

İnşallah kalan son 4 haftada sıkıntı yaşamadan şampiyon oluruz. Ayrıca stickerlar her kesimden vatandaşların ilgisini çekiyor.Bize soruyorlar merak ediyorlar. Şehirce böyle bir kenetlenme başarıyı getirecektir."diye konuştu.  


İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.