Başkent temsilcisinden İller Arası Wushu Kung-fu'da büyük başarı

Başkent temsilcisinden İller Arası Wushu Kung-fu'da büyük başarı

Bolu’da düzenlenen İller Arası Wushu Kung-fu 30 Ağustos Zafer Kupası Şampiyonası’nda Başkent temsilcisi Çağlar Spor Kulübü ikinciliği elde etti.  

Bolu Göynük'te 23-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan İller Arası Wushu Kung-fu 30 Ağustos Zafer Kupası Şampiyonasına 7 ilden toplam 170 sporcu katıldı. Başkent temsilcisi Çağlar Spor Kulübü, şampiyonada başarı göstererek ikinciliği elde etti. Şampiyona sonunda Çağlar Spor Kulübü Sporcusu Yusuf Özdemir en teknik sanda sporcusu seçildi.

iller-arasi-wushu-kung-fu,-bolu-goynuk,-caglar-spor-kulubu,-caglar-spor-kulubu-sporcusu-yusuf-ozdemir,-avrupa-sampiyonu-ve-milli-antrenor-caglar-spor-kulubu-hocasi-enes-caglar,,,.jpg

SAYGIYI, EFENDİLİĞİ ÖĞRETİYORUZ

Avrupa Şampiyonu ve Milli Antrenör Çağlar Spor Kulübü hocası Enes Çağlar, “Sporcularımız ile güzel ve huzurlu bir şampiyona geçirdik. Müsabakaların sonucundan memnunum, sporcularımdan umutluyum bu tarz faaliyetler onların gelişimini etkileyen etkenlerin en başında geliyor. Ağustos ayının başında yapılan Balkan Şampiyonası’nda, Milli takıma 5 sporcu verdik bu başarılarımızın başında disiplinli ve samimi çalışmak geliyor. Bu sporcularımızda inşallah Milli takımımızı temsil edecek. Salonumuzda bulunan sporcularımıza her zaman saygıyı, efendiliği, düzgün insan olmayı öğretmeye çalışıyoruz” dedi. 

iller-arasi-wushu-kung-fu,-bolu-goynuk,-caglar-spor-kulubu,-caglar-spor-kulubu-sporcusu-yusuf-ozdemir,-avrupa-sampiyonu-ve-milli-antrenor-caglar-spor-kulubu-hocasi-enes-caglar,,,,,,,.jpg

RAMAZAN SAYGILI/ İLKSAYFA- 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.