Başkent Oto Sanayi'nde trafik lambaları çalışmıyor

Başkent Oto Sanayi'nde trafik lambaları çalışmıyor

Başkent Oto Sanayi Bölgesi giriş ve çıkışında bulunan trafik lambalarının çalışmaması kazaya davetiye çıkarırken, trafiğin de aksamasına neden oluyor. Bölge sakinleri ışıkların tamir edilmesini istiyor.

Yenimahalle Ergazi Mahallesi’nde yer alan Başkent Oto Sanayi Bölgesi giriş ve çıkışlarındaki trafik lambalarının çalışmaması kazaya davetiye çıkarıyor. Birçok sürücünün oto sanayiye girmekte ve çıkmakta zorlandığı objektiflerimize yansırken, vatandaşlar trafik lambalarının çalıştırılmasını istiyor.

“Trafik lambaları çalışmıyor”

Gün içerisinde binlerce vatandaşın araç bakım ve onarım için geldiği Başkent Oto Sanayi Bölgesi’ne giriş ve çıkış sorunu yaşanıyor. Ortasından Batıkent Bulvarı’nın geçtiği oto sanayi girişinde trafik lambalarının çalışmaması birçok sürücünün canını tehlikeye sokuyor. Sürücüler karşıdan karşıya geçmek için canlarını hiçe sayarlarken, birçok işletme sahibi müşterilerin bu durumdan şikâyetçi olduğunu belirtiyor.

“Önlem alınsın”

Vatandaşlar Batıkent Bulvarı üzerinden geçen araçların aşırı hızlı gittiğine değinerek, yetkililerden herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden bölgedeki trafik lambalarını çalıştırması isteniyor. Vatandaşlar, “Sanayiye giriş ve çıkışta problem yaşıyoruz. Sanayinin bir bölgesi Batıkent Bulvarı’nın sağında, diğeri solunda kaldığı için geçişlerde mecburen bulvarı kullanıyoruz. Buraya araç tamir ve bakım için gelenler 2 bölgeyi de aktif kullanıyor ve karşıya geçmek zorunda kalıyor. Bu yüzden kazaya davetiye çıkıyor. Bulvar üzerinden gelen araçlar çok hızlı geçiyor ve lamba olmadığı için durmuyor.  Sanayiden çıkan ya da giriş yapmak isteyen araç sürücüleri de mecburen yolu keserek tehlikenin boyutunu artıyor. İlgililer her hangi bir can kaybı yaşanmadan buradaki trafik lambalarını aktif bir şekilde hizmete soksun ve önlem alsın” dedi.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.