Başkan bu ne hal

Başkan bu ne hal

CHP’li Alper Taşdelen yönetimindeki Çankaya Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan Cebeci’nin ara sokaklarında, konteyner eksikliğinden kaynaklı çöp sorununa vatandaşlar tepki gösteriyor.

Çankaya Cebeci semtinde Dede Efendi sokak ve Şehit Coşkun sokak da hemen hemen her köşe başına biriken çöpler dikkat çekiyor. Çevrede durumdan rahatsız olan vatandaşlar ise, bu kirliliğe duyarsız kişilerin ve Belediyenin yeterli sayıda koymadığı konteynerini sebep gösteriyor. Yetkililerden gerekli tedarikin yapılmasını ve sokakların temizlenmesini istiyorlar.  

KONTEYNER YETERSİZ

123.jpeg

Cebeci’nin bu sokaklarda çöp konteynerleri yetersiz kalırken, çevresine taşan çöpler yığınlar oluşturuyor. Sokaklarda bina önleri, ağaç dipleri, sokak kesişim noktaları da çöplük haline dönüştürülmüş. Çevrede bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar ise , “ Sokağın her yeri çöplük oldu. Konteynır sayısı artırılsa böyle olmaz. Uzun zamandır bu kirlilik böyle Çankaya Belediyesi’nden konteyner istiyoruz, burası kalabalık yer.” diye konuştular. 

KALDIRIMLAR ÇÖPLÜK GİBİ 

Akşam saatlerine yakın vatandaşların çöplerini atmasıyla beraber kaldırımların her köşesi adeta çöplüğe dönüşüyor. Duyarsız vatandaşlarında gelişi güzel şekilde çöpleri bırakması da yolları çöp suyuyla kaldırımları da çöp torbalarıyla kaplatıyor. Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar ise “Neden çöp sorunu çözülemiyor? Sorusuyla belediyeye sesleniyor. Kirli sokaklardan geçerek evlerine gittiğini bildiren vatandaşlar durumun hastalıklara da davetiye çıkardığını belirtiyor. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.