Bakımsızlıktan metruk hale gelen park onarım bekliyor

Bakımsızlıktan metruk hale gelen park onarım bekliyor

Sıhhiye’deki bir parkın bakımsız görüntüsü vatandaşların tepkisini çekiyor. Çevredeki vatandaşlar, söz konusu parkın bir an önce onarılmasını istiyor.

Sıhhiye Celal Bayar Bulvarı’yla Hacettepe Hastanesi kesiştiği noktada bulunan parkın bir hayli bakımsız olduğu görülüyor. Parkın içinde bulunan mini süs havuzunda su bulunmazken havuzun içini çöp kaplamış durumda. Parktaki çoğu malzemenin kırık olduğu ise dikkatlerden kaçmıyor. Çevredeki vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bulunan bakımsız parkın bir an önce onarılmasını istiyor.  
Görüşüne başvurduğumuz vatandaşlar, söz konusu parkın madde ve alkol bağımlılarının meskeni haline geldiğini söylüyor. Parkın yanındaki kaldırımdan yürüyen yayaların parktaki madde bağımlısı ve alkolikler tarafından çoğu zaman sözlü tacize uğradığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, burada emniyet görevlilerine de büyük iş düştüğünü belirtiyor. 

HAVUZ ÇÖPLÜĞE DÖNMÜŞ

Yeşil alanın içinde bulunan park cam kırıkları ve çöplerle dolmuş durumda. Yetkilileri bir an önce göreve çağıran vatandaşlar, “Uzun zamandır bakımsız halde. İçinde su olması gereken havuzu çöp kaplamış durumda. Belediye ekipleri buraya bir çeki düzen vermeli. Hacette Hastanesi’nin Acil girişine yakın olan park, Başkent’e hiç yakışmıyor” diyor. 

GÖKÇEK İSMİ DİKKATLERDEN KAÇMIYOR 

Öte yandan yaklaşık 9 ay önce görevini Mustafa Tuna’ya devreden Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’in parktaki tabelalarda halen isminin yazması dikkatlerden kaçmıyor. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.