Bakan Koca'dan istifa sorusuna yeni yanıt!

Bakan Koca'dan istifa sorusuna yeni yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan affını istediği öne sürülen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iddiaları yine yalanlamadı. İşte detaylar...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğu iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Koca, sadece "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi. Bu açıklama, istifa söylentilerini daha da güçlendirdi.

Ankara kulislerinde, Bakan Koca'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğu iddiaları dillendirilmeye başlandı. Sabah saatlerinde İsmail Saymaz'a konuşan Bakan Koca, "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda" diyerek, istifa iddialarını net bir şekilde yalanlamadı.

YİNE YALANLAMADI
Bugün de Cuma namazı çıkışı tekrar sorularla karşılaşan Bakan Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi. Bakan Koca'nın iki farklı açıklamasında da istifa iddialarını yalanlamaması dikkat çekti. Öte yandanSağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bugünkü programlarını iptal ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.