Bahçeli Polatlı’da

Bahçeli Polatlı’da

Sakarya Zaferi’nin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün Polatlı’ya gidiyor MHP lideri Bahçeli’nin, yerel seçimler öncesi Polatlı Belediye başkanı adaylarının yeniden MHP’li Mürsel Yıldızkaya olacağını açıklaması bekleniyor.

Polatlı, 13 Eylül Sakarya Meydan Muharebesi'nin 97. yıl dönümü kapsamında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tarihi topraklarda Sakarya Zaferi kutlamalarına katılmak için bugün Polatlı’da olacak. MHP lideri Bahçeli, MHP’nin Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile birlikte ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda akşam saatlerinde toplu açılış ve temel atma törenine de katılacak.  

BAHÇELİ’NİN POLATLI ADAYINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin toplu açılış ve temel atma töreninde yapacağı konuşmada yaklaşan yerel seçimler öncesinde Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın yeniden ilçede MHP’nin adayı olacağını kamuoyuna açıklaması bekleniyor. MHP lideri Bahçeli, 2014 yerel seçimleri öncesi de Polatlı’ya gelerek Mürsel Yıldızkaya’nın Polatlı Belediye Başkanlığına MHP’nin adayı olduğunu açıklamıştı. 

İSMİ İLK AÇIKLANAN İSİM ENVER DEMİREL

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Eylül ayı başında Etimesgut’taki 15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivaline katılmış ve yaklaşan yerel seçimlerde Etimesgut Belediye başkanı adaylarının yeniden MHP’li Enver Demirel olacağını açıklamıştı.

MÜRSEL YILDIZKAYA KİMDİR?

Yıldızkaya, 1968 Yılında Beypazarı'nda doğdu. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden 1989 yılında mezun oldu. Polatlı Belediyesi'nde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini 1995-96 yılları arasında yürüttü. Polatlı Belediyesi'nden ayrılarak 1996 yılında Şabanözü İlköğretim Okulu'nda öğretmenliğe başladı. Polatlı’da Sağlık Meslek, Anadolu ve Ticaret Meslek liselerinde tarih öğretmenliği yaptı. Polatlı Ülkü Ocakları ve Türk Eğitim Sendikası Polatlı Şubesi'nin kurucu başkanlığı yaptı. MHP Polatlı İlçe Başkanlığı görevini 2 dönem yürüttü. Yıldızkaya, 2014 yılından bu yana Polatlı Belediye Başkanlığını yürütüyor.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.