Bağlum'un işlek caddeleri köstebek yuvasına döndü

Bağlum'un işlek caddeleri köstebek yuvasına döndü

Bağlum’un en işlek iki caddesindeki bozuk yolların aylardır asfaltlanmaması bölge halkının tepkisine neden oluyor. Köstebek yuvasına dönen yolların bir an önce asfaltlanmasını isteyen Muhtar Demirdağ, “Tozdan, dumandan bıktık” diyor.    

Keçiören Bağlum Hisar Mahallesi’nde uzun süredir bozuk halde bekleyen yolların onarılmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Köstebek yuvasına dönen Okul ve Bağlar Caddesi’ndeki yolların bir an önce onarılması için mahalle halkı Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çağrıda bulunuyorlar. 

TOZDAN KAPI-PENCERE AÇAMIYORUZ

Hisar Mahallesi Muhtarı Mehmet Demirdağ, Okul ve Bağlar Caddesi’ndeki yolların uzun süredir bozuk halde beklediğini ve mahalle halkının bu durumdan oldukça mustarip olduğunu belirterek, “Bölgede 1 senedir altyapı çalışmaları sürüyordu. Yaklaşık 3 ay önce çalışma bitti; ama asfalt atılmadı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bu iki caddeden geçenler ve ikamet edenlerin ciğerleri her gün toz doluyor. Mahalleli her gün muhtarlığımıza gelerek şikâyetlerini dile getiriyor. Cadde kenarında oturan dükkanı ve evi bulunan insanlar tozdan dolayı cam kapı açamıyor, balkonlarına çamaşır asamıyor” dedi. 

kecioren-baglum-hisar-mahallesi,-hisar-mahallesi-muhtari-mehmet-demirdag,-bozuk-yollar,,.jpg

BOZUK YOLLARI GÖRMEKTEN BIKTIK

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan söz konusu her iki caddenin bir an önce asfaltlanmasını talep eden Muhtar Demirdağ, “Okul ve Bağlar Caddesi’nin acilen asfaltlanmasını istiyoruz. Bağlumlular 1 senedir toz, duman ve bu bozuk yolları görmekten bıktı” diye konuştu. 

MUHATAP BULAMADIK

Büyükşehir’i söz konusu caddelerin onarılması için aramalarına rağmen geri dönüşün yapılmadığını da öne süren Muhtar Demirdağ, “Haftalar önce iş makinası geldi yarım saat ileri geri manevra yaptı gitti. Bir daha gelen olmadı. Hangi birimi arasak karşımıza bir muhatap çıkmadı. Herkes topu bir birine atıyor, Mansur Yavaş başkandan çözüm bekliyoruz. Başkent’in göbeğinde toz yutmak zorunda kalmayalım artık. Bayrama kadar yollarımız asfaltlanır inşallah” şeklinde konuştu.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.