Bağış akını

Bağış akını

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyası için bankalara bağış akını başladı. Ak Parti Ankara İl Başkanlığı, Altındağ, K.Kazan, Gölbaşı, Sincan belediyeleri ve bazı STK’ların organizasyonuyla vatandaşlar Erdoğan için bağış yaptı.

AK Parti Ankara İl Teşkilatı ve bazı ilçe teşkilatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere dün ilçelerindeki Ziraat Bankası'na giderek bağışta bulundu. 

AK PARTİ İL'İN BAŞKANLIĞINDA STK'LAR DA DESTEK VERDİ 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Başkanlığında bir araya gelen birçok STK temsilcisi, Kızılay’daki Ziraat Bankası Başkent Şubesi önünde toplanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek oldu. İl Başkanı Özcan, hafta başında başlattıkları söz konusu destek kampanyasına AK Parti ilçe başkanlıkları ile sivil toplum kuruluşlarının büyük destek verdiğini açıkladı. 

İLK BAĞIŞI TİRYAKİ İLE KARACA YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına Altındağ da destek verdi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, parti mensupları ile vatandaşın yoğun katılımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere açılan banka hesabına bağışta bulundu.  Kampanyaya destek vermek isteyen onlarca partili ve vatandaşla birlikte önceki gün sabah saatlerinde Cebeci Dörtyol'daki Ziraat Bankası'na giden Veysel Tiryaki ile Ahmet Karaca, banka gişesine giderek birlikte bağışta bulundu. Yapılan bağışın miktarı ise açıklanmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek için açılan banka hesabına sırasıyla  bağış yapıldı. 

ANLAMLI DESTEK 

Bağış sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, "Miktar olarak değil, sayısal olarak kampanyaya destek vermek için çalışıyoruz. Burada beş liranın on liranın ya da bin liranın önemi yok, burada önemli olan seçim kampanyasında biz Altındağlılar olarak Cumhurbaşkanımıza vatandaşlarımızın desteğidir. Vatandaşlarımız bu kampanyaya büyük teveccüh gösteriyor. Bu durum da bizi ziyadesiyle memnun ediyor" dedi.

KAHRAMANKAZAN DA DESTEK VERDİ 

Kahramankazan'da da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olundu. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün de aralarında bulunduğu AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı üyeleri ile Kahramankazan Belediyesi personeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için başlatılan bağış kampanyasına ilçedeki Ziraat Bankası'na giderek destek verdi. Başkan Ertürk, “Önemli olan yaptığımız bağışların miktarı değil, tarafımızı belli etmek ve liderimizin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yanında olduğumuzu göstermek” diye konuştu.

ERDOĞAN İSLAM ALEMİ’NİN UMUDU

Başkan Ertürk, "İslam Alemi'nin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için buradayız. Önemli olan yaptığımız bağışların miktarı değil, tarafımızı belli etmek ve liderimizin, Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek" şeklinde konuştu. 

SİNCANLILAR BANKAYA KOŞTU 

Sincanlılar da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek  oldu.  Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun Ak Parti Milletvekili adayı Kurtcan Çelebi ve Meryem Göka ile ilçe ve kadın kolları yönetiminden oluşan bir grup kalabalık ilçedeki Ziraat Bankası'na giderek Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan için yardım kampanyasına katıldı. 

"REİSİMİZE FEDA OLSUN"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “İnandığı değerler için yüreğini koymuş büyük liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak için buradayız. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun. Çok daha fazlasını da feda etmeye hazırız. Allah Reis’imize hayırlı uzun ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

16 YILLIK KAZANIMIN DEVAMI İÇİN...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim çalışmaları için destekte bulunan bir başka ilçe ise Gölbaşı oldu. AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hayrunisa Işık Aydoğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Çelik ve partililer, Ziraat Bankası önünde toplanıp, gişelerden Erdoğan'ın seçim kampanyasına para yatırarak destek oldu. İlçe Başkanı Akceylan, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde son 16 yıldır AK Parti iktidarlığı döneminde elde edilmiş kazanımların devamı ve liderimizin Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için buradayız" diye konuştu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.