BAĞIMLILIKLAR GÜNÜMÜZDE GİDEREK YAYGINLAŞMAKTA

BAĞIMLILIKLAR GÜNÜMÜZDE GİDEREK YAYGINLAŞMAKTA

Yeşilay Cemiyeti Ankara Şubesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında “Aile Eğitim Programı”na ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Şemsettin Toprak, imza töreninde şöyle konuştu: “Sigara, alkol, uyuşturucu

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şubesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında “Aile Eğitim Programı"na İlişkin bir işbirliği protokolü imzalandı. İl Müdürlüğü'nün Ulus Anafartalar Caddesi'nde bulunan binasında gerçekleştirilen törende işbirliği protokolünün imzaları, İl Müdürü Selim Çelenk ve Yeşilay Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak tarafından atıldı. İmza töreninde Yeşilay Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Güney ve Şükrü Can ile Yeşilay AR-GE ve Proje Uzmanı Emel Saçkesen ve İl Müdür Yardımcısı Fatih Kocur da hazır bulundu.

‘İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜNÜN ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM’

Törende, memnuniyetini ifade eden İl Müdürü Çelenk; “İnsanımıza hizmet etmekten dolayı son derece mutluyuz. Vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarda belediyeler başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşla işbirliği yapacağız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ile Yeşilay Cemiyeti el ele vererek, birlikte ’Aile Eğitim Programı’ hususunda faaliyetler yürüteceğiz. Ben, bu işbirliği protokolünün çok faydalı olacağına inanıyorum. Hayırlı olmasını diliyor, bundan sonra da değişik alanlarda işbirliklerimizin devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

HEM KENDİMİZİ HEM ÇOCUKLARIMIZI BAĞIMLILIKTAN KORUMALIYIZ

Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını ilgiyle izlediklerini belirterek, iş birliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve duygularını şöyle ifade etti: "Sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı günümüzde giderek yaygınlaşmaktadır. Ebeveynler olarak hem kendimizi hem çocuklarımızı bu bağımlılıktan korumalıyız. Bu konuda kuruluşumuza düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

İL MÜDÜRÜ ÇELENK’E YEŞİLAY BİLGİLENDİRME SETİ TAKDİM EDİLDİ

Protokol kapsamında çeşitli konularda karşılıklı eğitim programları düzenlenmesi kararlaştırılırken Başkan Toprak, İl Müdürü Çelenk'e Yeşilay rozeti ve Yeşilay bilgilendirme seti takdim etti. 

‘TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI’ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Protokol sonrası, eğitimlerin ilk adımı olarak "Teknoloji Bağımlılığı" konulu konferans, İl Müdürlüğü personeli için, kurumun tarihi toplantı salonunda düzenlendi. Konu ile ilgili slaytlı sunum, yine Yeşilay Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak tarafından gerçekleştirilirken, katılımcılar Yeşilay yetkililerine teşekkür ederek, bağımlılık konusunda çocuklarının da bilgilendirilmesi talebinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.