Aylardır kullanılmayan sahipsiz kamyona vatandaşlardan tepki

Aylardır kullanılmayan sahipsiz kamyona vatandaşlardan tepki

Eryaman 343.sokakta sahipsiz duran kamyona vatandaşlar tepki göstererek bulunduğu yerden kaldırılmasını istiyor.

Eryaman 343. Sokakta sahipsiz şekilde duran kamyona vatandaşlar , ”1 yıla yakın süredir sahipsiz şekilde duruyor kimse ilgilenmiyor” diyerek tepki gösteriyor. Kamyonun, sokağı daralttığını ve görüntü kirliliği ile park yeri işgal ettiğini de belirten vatandaşlar yetkililerden kamyonun kaldırılmasını istiyor. 

YER İŞGALİ VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

343. Sokakta bulunan kamyonun binalarının önünde ve sokaklarında görüntü kirliliği meydana getirdiğini söyleyen vatandaşlar, “ 1 yıla yakın süredir burada duruyor gelen giden yok. Binanın önünü de kapatıyor sokak zaten dar onu da daraltıyor. Park yeri olarak kullandığımız yeri de işgal ediyor. Ayrıca altı hep pislik içinde çöp birikiyor. Rüzgâr estiği zaman bütün toz ve çöpler altından etrafa dağılıyor. Biz buradan kaldırılmasını istiyoruz yetkililerden çözüm bekliyoruz” dedi. 

YAKIT DEPOSU AÇIK HALDE

whatsapp-image-2018-03-26-at-10.48.50.jpeg

Kamyonun parçalarından bazılarının söküldüğünü ve yakıt deposunun açık halde olduğunu belirten vatandaşlar, “Yakıt deposunun kapağı açık ve içinde ne olduğu bilinmiyor. Allah korusun bir kazaya sebebiyet verebilir. Ayrıca gelen geçenler parçalarından söküyor götürüyor yerlere bir çok parçası dağılıyor. Tamamen parçalanmadan buradan kaldırılması gerekiyor. Burası mahalle içi çocuklar geçiyor sürekli yanından” diye konuştu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.