Aykut Kocaman'dan Mourinho'ya destek çağrısı

Aykut Kocaman'dan Mourinho'ya destek çağrısı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, kulübün mevcut teknik direktörü Jose Mourinho'ya destek verilmesi gerektiğini belirtti. Kocaman, rekabetin çirkinleşmemesi gerektiğini vurguladı.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Playspor YouTube kanalına verdiği röportajda, Fenerbahçe taraftarlarına çağrıda bulunarak, kulüp için kritik bir süreçten geçildiğini ifade etti. Kocaman, "Başka takım taraftarlarının bazı mecraları kullanarak Mourinho’nun çalışma ömrünü kısaltacak hamleler yapmalarını anlayabiliyorum. Bu rekabetin çirkinleşmediği sürece evrelerinden bir tanesidir" dedi.

"ÇOK YETKİN BİR ANTRENÖRE SAHİBİZ"

Aykut Kocaman, özellikle Fenerbahçeli taraftarların, gerçekten Fenerbahçeli olduklarını düşünenlerin bu sürecin önemini unutmaması gerektiğini vurgulayarak, "Çok yetkin bir antrenöre sahibiz. Bu yetkin antrenör, ana hedefe giderken adımlama metoduyla ilerliyor" diye ekledi.

"HATASIZ DEĞİLLER"

Kocaman, hataların doğal bir süreç olduğunu belirterek, "Hatalar yapacak tabii ki, ama o hataları düzelte düzelte gidecektir. Bu insanlar bu seviyelere boşuna gelmiyorlar. Hiçbirimizin olmadığı gibi hatasız değiller" ifadelerini kullandı.

Son olarak, teknik direktörlük kariyerinde evrelerden geçerek bugüne geldiğini dile getiren Kocaman, "Dolayısıyla, ülke futbolunu tanırken dinamiklerini anlamaya çalışırken birçok hata yapacak. Ama esas yeteneği bu hataları kısa zamanda düzeltmesiyle orantılı" şeklinde konuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.