Av. Zafer Çoktan Keçiören için aday adaylığı başvurusu yaptı

Av. Zafer Çoktan Keçiören için aday adaylığı başvurusu yaptı

Bir dönem Ak Parti Keçiören İlçe Başkanlığı yapan Av. Zafer Çoktan, AK Parti'den Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Peki Zafer Çoktan kimdir?

Bir dönem Ak Parti Keçiören İlçe Başkanlığı yapan Av. Zafer Çoktan, AK Parti'den Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Peki Zafer Çoktan kimdir?

Eski AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, Keçiören Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru dosyasını bayrağı devrettiği dava arkadaşı AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek’e teslim eden Zafer Çoktan’ı çok sayıda yakını, sevenleri ve teşkilat mensubu yalnız bırakmadı.   

“REKABET HELAL, HİZMET HAK, KARDEŞLİK BAKİ”

45997347_10156720142128905_1542995523965812736_n.jpg

AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi olarak şu an görev yapan, önceki dönem AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığını yürüten ve ilçenin sevilen simalarından biri olan Zafer Çoktan, geçtiğimiz hafta sonu yaptığı aday adaylığına ilişkin sosyal medya hesabında şu açıklamalarda bulundu:

“Değerli kardeşlerim. Hak ve adalet mücadelesinin, Anadolu topraklarındaki bugünkü temsilcisi AK Parti ve onun tartışmasız lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a omuz vermek adına daha güzel bir Keçiören idealiyle, 31 Mart Yerel Seçimlerinde ‘Ak Parti Keçiören Belediye Başkan Adaylığına’ talip olduk. Yıllarca birlikte mücadele verdiğimiz teşkilat mensuplarımızın ve en önemlisi de doğduğumuz günden bu yana derdini ve sevincini birlikte yaşadığımız Keçiörenli asil vatandaşlarımızın destek ve dualarına talibiz. Ennihaye; rekabet helal, hizmet hak, kardeşlik bâkidir”

İKİ DÖNEMDİR MUSTAFA AK YÖNETİYOR

Şu an Keçiören Belediye Başkanlığı görevini 2009 yerel seçimleri ve 2014 yerel seçimlerini kazanan ve 2 dönemdir Başkanlık koltuğunda oturan Mustafa Ak yürütüyor.

'Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yeniden aday mı?' sorusu ise belirsizliğini koruyor...

Keçiören'de aday adaylığını açıklayan bir başka isim de Dr. Ramazan Aydın olmuştu.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.