Atatürk Hastanesi taşındı... Atatürk Hastanesine nasıl gidilir?

Atatürk Hastanesi taşındı... Atatürk Hastanesine nasıl gidilir?

Ankara Atatürk Hastanesi, bugün itibariyle Bilkent Şehir Hastanesinin yanı başındaki binada hizmet vermeye başlayacak. Atatürk Hastanesine nasıl gidilir? Ayrıntılar haberimizde...

c5cf1ed1-1cb5-4893-8b4a-fb7325f3a7af.jpgAnkara Atatürk Hastanesi, bugün itibariyle Bilkent Şehir Hastanesinin yanı başındaki binada hizmet vermeye başlayacak.

Başkent’te 2004 yılından bu yanan on binlerce hastaya sağlık hizmeti veren Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 11 Şubat Pazartesi yani bugünden itibaren hemen yanı başındaki Bilkent Şehir Hastanesi’nde faaliyetlerini sürdürecek. 

Atatürk Hastanesine nasıl gidilir? Atatürk Hastanesinin yeni yeri nerede?

Hastane yönetimince artık kullanılmayacak hastane binasına asılan pankartlar ile hastalar bilgilendiriliyor.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı tarafından da Ankara’daki vatandaşlara hastanenin yeni yeri ile ilgili cep telefonlarına bilgi mesajı atılıyor. Başkentli vatandaşların cep telefonlarına gelen mesajda şu bilgilere ver veriliyor:

“Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sunulan tıbbi hizmetlerin tamamı 11.02.2019 tarihi itibari ile artık Ankara Şehir Hastanesi’nde 3d06b667-029b-4fe5-bc24-4fb7da4d4394.jpgsürdürecektir. Ankara Şehir Hastanesi’ne ulaşım, Tarım Bakanlığı metro istasyonundan hareket eden ring otobüsleri ile mümkündür. ''

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.