ASKİ'den Başkentlilere kritik uyarı: Evinize almayın, polise haber verin

ASKİ'den Başkentlilere kritik uyarı: Evinize almayın, polise haber verin

Ankaralılara ASKİ'den uyarı geldi. ASKİ, "Su tahlili" bahanesiyle evlere girmek isteyenlere karşı vatandaşları uyardı. Bu kişilerin evlere alınmaması ve polise haber verilmesi istendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nden Başkentlilere kritik uyarı geldi. Evlere "Su tahlili" bahanesiyle girenlere karşı dikkatli olunmasını isteyen ASKİ, "Emniyet birimlerine bildirim" dedi.

"BÖYLE BİR UYGULAMAMIZ YOK"

ASKİ'den yapılan açıklamada "Değerli Başkentliler; Bazı ilçelerimizden, kendilerini ASKİ personeli olarak tanıtan kişilerin, "içme suyunun bozuk ve klorlu olduğu iddiasıyla vatandaşlarımızın evlerine girdikleri; suda kendilerince tahlil yapmaya kalkıştıkları" şeklinde ihbarlar gelmektedir. Kurumumuzun bu türden bir uygulaması kesinlikle bulunmamaktadır. Kötü niyetli kişilerin bu girişimi, şebeke sularımızın değerleri ile ilgili asılsız söylentiler yayılmasına da sebep olmaktadır" denildi.

aski.jpg

POLİSE İHBAR EDİN

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda "ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara halkına son derece sağlıklı, kaliteli ve temiz içme suyu sunmaktadır. Vatandaşlarımızın böyle söylentilere itibar etmemesi ve dikkatli davranması gerekmektedir. Bu tür art niyetli kişilerin kurumumuza ve emniyet birimlerine bildirilmesini rica ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.