Asım Balcı'dan en yüksek oy sözü

Asım Balcı'dan en yüksek oy sözü

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oy için söz verdiğini söyleyerek Altındağlılardan destek istedi.

dxqckkqxgaiqild.jpgAK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Altındağ’ın dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Balcı, gönüller yapmaya geldiklerini belirterek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Balcı, Altındağlı vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyu almak için söz verdiğini hatırlatarak, “Önce Allah’a sonra size güvendim. Cumhurbaşkanımıza en yüksek oy sözü verdim” diyerek destek istedi.

GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUZ

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Altındağ’ın dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Asım Balcı, Altındağ’da katıldığı bir programda Altındağlılarla buluştu.

Balcı, “Altındağ Belediyesi olarak esnafımızın, tüccarımızın her zaman yanında olacağız. Onların gelişmesi, ocaklarının tütmesi ve istihdam oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Sokakta, caddede, çarşıda pazarda her yerdeyiz. Bundan sonra hep böyle olacak. Biz gönüller yapmaya geliyoruz. 31 Mart’a kadar canla başla çalışacağız. Rabbim sizlerin bu emanetini taşıyabilmeyi ve sizlere karşı mahcup olmamayı nasip etsin” dedi.

f6fcdb85-ddc9-4136-a01f-98be8b1ca07f.jpgREKOR OY SÖZÜ

Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine görevi verirken, “Altındağlılara güveniyoruz, sana güveniyoruz, 31 Mart’ta en yüksek oyu almak için bize söz veriyor musunuz?” dediğine dikkat çekerek, “Önce Allah’a sonra size güvendim. Söz verdim” dedi.

Verdiği söz hasebiyle Altındağlılardan destek isteyen Balcı, seçimlerden sonra hemşeri dernekleri ile sivil toplum kuruluşlarıyla, mahallelerle bir araya gelerek sorunları konuşacaklarını ve dertleri dinleyeceklerini ifade etti.

“KİMSEYE BIRAKMAYACAĞIZ”

Altındağ’a altın projeler yapacaklarını tek talebinin ise Altındağlıların yanlarında olması olduğunu söyleyen Balcı, “Bütün hemşerilerinizin kapılarını çalın, mesajlarımızı iletin. Biz Allah’ın izniyle Altındağ’ı kimseye bırakmayacağız. Altındağ Ankara’nın merkezidir, kalbidir. En büyük hastaneler bizde, adliye bizde, Ulus, siteler bizde. Buraya hizmet tüm Ankara’ya hizmettir. Projelerimizi inşallah Mehmet Özhaseki başkanımızla gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

31 Mart yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Balcı, “Türkiye üzerinden oyunlar oynanıyor. Dış güçler Türkiye’yi ele geçirmek istiyor. Bunu daha önce denediler. Gezi olaylarından, 15 Temmuz’da denediler olmadı, ekonomik olarak denemeye kalktılar o da tutmadı. Bu seçimde Türkiye’de bu seçimde mevcut iktidara bir sıkıntı yapabilir miyiz diye, gayretleri çerisinde olanlar var. Şu anda yaşadığımız ekonomik sıkıntılar bunların göstergesidir. Bunları atlatacağız, bunun için birlik ve beraberlik içinde olacağız”

dxslijax4aajf3c.jpgEN YEŞİL İLÇE VAADİ

“MHP’li kardeşlerimizle ülkenin bekası için bir araya geldik. Canla başla hep birlikte mücadele edeceğiz. Ankara’mızı teslim etmeyeceğiz. Altındağ’da Anadolu insanı yaşıyor. Destek bekliyoruz. Altındağ’ın altın çağını yaşatacağız. Sorunları birlikte çözeceğiz. Esnafın gelişmesi için her şeyi yapacağız. Anafartalar’ı, Çıkrıkçı’yı, Dışkapı’yı, Siteler’i yapacağız, geliştireceğiz. Ulaşım sorununu çözeceğiz. Altındağ Başkent’in en yeşil ilçesi olacak” dedi.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.