Asım Balcı: Gençleri koruyacağız

Asım Balcı: Gençleri koruyacağız

Hacılar Mahallesi sakinleriyle buluşan Cumhur İttifakı’nın Altındağ adayı Asım Balcı, gençleri, uyuşturucu ve asayiş olaylarından koruyacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, seçim ziyaretleri kapsamında Hacılar Mahallesi’ndeki Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde bölge sakinleriyle bir araya geldi.

Göreve gelmesin halinde ilçedeki hizmetlerin artarak devam edeceğini açıklayan Balcı, 31 Mart’ta mahalle sakinlerinden güçlü bir destek istedi.  

TEK YUMRUK OLMA ÇAĞRISI 

Tek yumruk olma çağrısında bulunan Balcı, “Tek yumruk olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Belediye hizmetleri anlamında da ekonomi anlamında da ülkenin yönetimi anlamında da sorun kalmaz. 15 Temmuz’da, Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale Savaşı’nda yıkabildiler mi yıkamadılar. Bundan sonra da tek yumruk olursak yıkmaları mümkün değil” dedi. 

76ef4c17-eff1-49f4-863a-95287208998c.jpgHİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Altındağ’ın gecekondu mahallerinden biri olan Hacılar’da konuşan Balcı, 31 Mart’ta zaferle çıkmalarının ardından belediye olarak üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yapacaklarının sözünü vererek, “Seçimden sonra yine geleceğiz buralarda toplanacağız. Mahallenizde yapılması gerekenleri yapacağız. Açta açıkta kimse kalmayacak bir şekilde çalışacağız. Arkadaşlarımıza söylüyoruz ‘sıkıntısı olanlara haber verin elimizden ne geliyorsa yapalım’ diye. Devletimizin, kaymakamlığımızın, belediyemizin tüm imkanları sizin yanınızda.  31 Mart’tan sonra görev bizim olacak inşallah burada sıkıntı sahibi kimse kalmayana kadar canla başla, gece gündüz demeden çalışacağız. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu. 

GENÇLERİMİZİN ELLERİNDEN TUTACAĞIZ 

Mahalledeki baş gösteren sorunları iyi bildiklerini de kaydeden Balcı, “Tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Çocuklar ve gençler birinci önceliğimiz olacak. Onların elinden tutacağız. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile buraları geçtiğimiz hafta gezdik o gün bana işaretini vererek ‘uyuşturucu ve fuhuşla uğraşanlara bak göreceksin neler olacak bir haftada’ demişti ve operasyonları başlattı” ifadelerini kullandı.  

1f5a5e7d-e30d-4545-9184-d98aaeb81a78.jpgKÜLTÜR MERKEZLERİ ARTACAK

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ise “Halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanıyoruz. Kültür merkezlerimizin kapatılacağı ve kültür gezilerin sonlandırılacağı yönündeki haberlerin gerçekliği yok. Bu yalan haberler halkla aramızdaki ilişkileri bozmaya çalışıyorlar. Asım başkanımızla birlikte ilçemize daha büyük kültür merkezleri kazandırılacak, kültür gezileri artırılacak. Desteğinizi bekliyoruz” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.