Asansörde ölü bulunan anne-kızın cenaze detayları belli oldu

Asansörde ölü bulunan anne-kızın cenaze detayları belli oldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen olayda anne ve kızının cansız bedeni asansörde bulunmuştu. Anne ve kızının cinayet şüphelisi ise Ankara’da yakalanmıştı. Anne ve kızının cenaze detayları belli oldu.

Manisa’da yaşayan Anne Devrim Güler ve kızı 18 yaşındaki Doğa Etyemez, ikamet ettikleri binanın asansöründe bulunmuş, komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis gelirken, anne ile kızının hayatını kaybettiği belirlenmişti. Salihli ilçesine bağlı Kocaçeşme Mahallesi’nde meydana gelen olaya cinayet şüphesi ile yaklaşılırken, ekiplerin belirlediği şüpheli ise Ankara’da yakalanmıştı. Tüm bu işlemler devam ederken hayatını kaybeden anne ile kızının cenazesinin detayları belli oldu.

NEDEN ÖLDÜKLERİ BİLİNMİYOR

Olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları sonucu hayatını kaybettikleri belirlenen anne ile kız için detaylı araştırma başladı. İhlas Haber Ajansı’nın da aktardığı bilgilere göre Devrim Güler ve Doğa Etyemez’in vücudunda herhangi bir delici ya da kesici yara izine rastlanılmazken, asansörde havasızlık nedeniyle öldüklerine dair de bir bulgu edinilemedi. Tamamen boğularak öldürülme ihtimaline yoğunlaşan ekipler, cinayet şüphelileri üzerinde çalışmaya başladı ve bir şüpheli Ankara’da gözaltına alındı.

manisa-2-001.jpg

KOMŞULARI ANKARA'DA YAKALANDI

Söz konusu haberde edinilen bilgilere göre cinayet şüphelisi A.Y.’nin olayın hemen ardından Ankara’ya gittiği belirlendiği aktarıldı. Öte yandan çiftçilikle geçimini sağladığı söylenen A.Y.’nin Ankara’daki işlemlerinin ardından Salihli’ye geri getirileceği aktarıldı.

ÖĞLE NAMAZININ ARDINDAN TOPRAĞA VERİLECEKLER

Cinayete kurban gittikleri belirtilen anne ile kızının cenaze detayları Salihli Belediyesi’nin ilan sayfalarında paylaşıldı. Anne ve kızın öğle namazının ardından toprağa verileceği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kocaçeşme Mahallesi sakinlerinden, merhum Kerim ve Nimet KOCABIYIK’ın kızı; Aylin YAŞAR ve Eylem TURAN, Aynur ARSLAN’ın kardeşleri “Devrim (TURAN) GÜLER” vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazının ardından Kocaçeşme Camiinden alınarak Karaağaç Mezarlığında toprağa verilecektir. İlanen duyurulur.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.