Artist belediye başkanı Brezilya’dan kadın dansçı getirdi

Artist belediye başkanı Brezilya’dan kadın dansçı getirdi

Behzat Ç. dizisiyle ün yapmış oyuncu Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, Brezilya’dan kadın dansçı getirdi. Brezilyalı kadın dansçı, bedenin iç ve dış uzamı arasında dolaşarak, bedenin çevresiyle nasıl ilişki kurduğunu öğretecek.

Ankara’da Etimesgut Belediye Başkanı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, sokak köpeklerini eğitim belediyede işe almanın yanı sıra tiyatro ve dans projelerine hergün yenilerini katıyor.

BREZİLYA’DAN KADIN DANSÇI GETİRDİ

Açtığı Emekli Tiyatrosu’nda Etimesgutlu emekliler arasından tiyatrocu yetiştirmeyi hedefleyen Beşikçioğlu, şimdi de Brezilya’dan kadın dansçı getirdi.

Brezilyalı kadın dansçı, bedenin iç ve dış uzamı arasında dolaşarak, bedenin çevresiyle nasıl ilişki kurduğunu öğretecek.

Etimesgut Belediyesi’nin x hesabından yapılan duyuruda, Brezilyalı koreograf ve dansçı Vania Vaneau’nun dans ve tiyatro alanında eğitim alan ve profesyonel olarak çalışan kişilere açık, ücretsiz ders vereceği bildirildi.

erdal-besikcioglu-dans.jpg

TEMAS NOKTALARI ÖĞRETİLECEK

Vania Vaneau / TEMAS NOKTALARI - DANS ATÖLYESİ” başlıklı duyuruda şöyle denildi:

“Atölyede, bedenin iç ve dış uzamı arasında dolaşarak, bedenin çevresiyle nasıl ilişki kurduğu, algı, hareket ve imgesel olanı gözlemleyip, keşfetmek hedefleniyor.

Brezilyalı koreograf ve dansçı Vania Vaneau eğitimine Brezilya’da başlayıp, Brüksel’de P.A.R.T.S’de tamamlamıştır. Université Paris 8’de Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Fransa’da yaşayan sanatçı, Türkiyeli sanatçılarla karşılaşmayı ve onlarla paylaşmayı çok kıymetli bulmaktadır.

Dans ve tiyatro alanında eğitim alan ve profesyonel olarak çalışan kişilere açık, ücretsiz gerçekleşecek atölyelerimize kayıt için lütfen web sitemizi ziyaret edin.”

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.